GÜNCEL

Bülent Erandaç : TR 705 yine sahneye çıktı!

Tarih
19 Eylül 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
Bitme noktasına gelen bölücü terör örgütü PKK'YI kurtarmak için Batı'nın stratejik mahfillerince başlatılan propagandalar hız kazandı.

Kanlı terör örgütü PKK'nın paramparça edildiği bir zamanda, WikiLeaks belgelerinde "Gölge CIA Stratfor"un "TR-705" kod adını verdiği CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu sahneye çıktı.
Tanrıkulu, Hakkâri'de silahlı İHA'ların sivilleri vurduğunu iddia etti.
Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür. Gölge CIA Stratfor'un TR- 705'i ile ilgili belgeleri hatırlayalım:
"Tarih: 2 Mart 2006. Belge Kod:
06ANKARA1042... Amerikan Büyükelçi Ross Wilson onayıyla Adana Başkonsolosu W. Scott Reid yazısı ile Washington'a geçilen rapor: Robert Kennedy Ödülü kazanan ve Diyarbakır İnsan Hakları Derneği Başkanı Sezgin Tanrıkulu genel olarak bölgedeki Amerikan çabaları için minnettardı..." ABD'nin ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ 2007 YILINDA ÇOK ÇALIŞMIŞ...
WikiLeaks'te belge çok. Tanrıkulu isminin yanında "Lütfen sakla" uyarısı!
"Tarih: 21 Haziran 2007-Belge Kod: 07ANKARA1591: Amerikan Büyükelçi Ross Wilson onayıyla Siyasi İşler Müsteşarı Janice G. Weiner yazısı Washington'a... İki Diyarbakır insan hakları avukatı, .... Ve Sezgin Tanrıkulu (lütfen sakla)..." ABD, Tanrıkulu'nu DTP'ye öneriyor:
"(Belge Kod: 07ANKARA1778) Amerikan Büyükelçi Ross Wilson onayıyla Siyasi İşler Müsteşarı Janice G. Weiner yazısı Washington'a...
"..Nispeten bağımsız bazı ılımlı Kürtleri - Diyarbakır Baro Başkanı Sezgin Tanrıkulu gibi- seçim listesine sokmayı (başarısız) ve iki küçük Kürt partisi ile seçim ittifakı yapmayı (yine, başarısız) ....Tanrıkulu, aday önerilmesine ilişkin bize, DTP ile adaylığı üzerine yaptığı görüşmelere dair, özgür düşünenler değil, sadık hizmetkarlar istediklerinin açık olduğunu anlattı..." TARİH 9 NİSAN 2013: CHP kapalı grup toplantısında CHP'li Tanrıkulu için "Amerikan Ajanı" ifadesini kullanan Uşak milletvekili Dilek Akagün Yılmaz konuştu.
Sezgin Tanrıkulu da konuşmasını yapıp kürsüden inerken, Dilek Akagün ayağa kalkarak, "Yeter artık sen bir Amerikan ajanısın. Bıktık senin bu yaptıklarından. Partiyi bölmeye çalışıyorsun" diye bağırdı.
TR -705 NEDEN SAHNEDE?
CIA tezgâhı Uludere operasyonunun gerçekleştiği süreci hatırlarsak, Uludere ortaya çıkmıştı. İçteki ve dıştaki PKK âşıkları da kalleşçe konuyu uluslararası sorun haline getirmeyi sağlamıştı. Kanlı terör örgütü PKK bu olayı kullanarak sıkışmışlıktan kurtulmaya çalışmıştı.
Kısmen başarılı da oldular.
TSK bir süre PKK'ya karşı operasyon yapamaz hale getirildi. Son günlerde, Gölge CIA Stratfor'un TR-705'i öyle bir anda ortaya çıktı ki, PKK yine zordaydı.
Katiller sürüsü kazdıkları hendeğe düşmüşlerdi.
Bölücü PKK'nın, bölgede kurduğu şiddete dayalı otorite paçavraya dönmüştü.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geceleri Ankara yerine Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yatıyor, güvenlik güçlerimiz PKK'yı paramparça ediyor, Devlet bölgedeki otoritesini tamamen kurarken, katil Kandil baronları sıkışan PKK'yı kurtarmak için çare ararken TR- 705 sahneye çıkarılıyor....

SONUÇ: Terör örgütü PKK'nın bitişiyle beraber Güneydoğu vatandaşlarımız rahat nefes alıyor. Bölgede MİLLİ İHA'lar PKK katillerinin başını kaldırmalarına imkân vermiyor. İşte tam bu anda yine karşımıza "sivillerin vurulması" tezgâhıyla, yeni bir algı operasyonu kurgulandı, tezgâhlar çalışıyor. CIA, MOSSAD, MI6, BND, DGSE yakın takipte. Katiller sürüsü Kandil Baronlarını, kıskaçtan kurtarmaya çalışıyorlar, yazıklar olsun STRATFOR TR-705 tam destekte.
PEKİ TR 4 VE TR 6 KİM ACABA?

Takvim
19 Eylül 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;