DÜNYA

Bülent Erandaç : Terör sevici BBC

Tarih
18 Aralık 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
PKK-TAK-NATO, PKK-TAK-AVRUPA, CIA-PENTAGON-NATO-FETÖ.

Bu rezil beraberlikleri, insanlık ruhu fesih etmiş, kan içici ittifakları hiç unutmayalım. Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler'in, önceki gün çıkan, "Canımıza TAK etti" başlıklı yazısında gözden kaçmaması, üzerinde daha çok analiz yapılacak bir cümlesi var: "NATO patentli darbe girişimleri peş peşe geldi.
Biz Müslümanlar'ı ve Asya'yı seçenek olarak görmeye başladığımız anda geldiler.
Aralıksız hem de... Saldırılar BRÜKSEL'DE planlanıyordu.
TAK denilen de bunların var ettiği, arkasında NATO olan yapıyı kullanıyorlar. Tarihin en büyük askeri örgütlenmesi ile yani NATO ile savaşıyoruz. Garip ama gerçek...
Beşiktaş'taki saldırı, 15 Temmuz'un bitmediğini ilan etmek için yapıldı..." 100 yıl önce Birinci Dünya Savaşı'nı örgütleyen İngiltere'nin 3 temel amacı vardı:
1) Dünya Müslümanları'nın Halifesi Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalayıp bölüşmek, hilafeti kaldırmak.
2) Filistin'i paramparça etmek, yerine İsrail devleti kurmak (Nitekim 1920 Balfour'la inşaya başladılar, 1948'de İsrail'i, İngiltere kurdu.)
3) Müslüman topraklardaki (Azerbaycan, Türkmenistan ve Arap) petrollerini sömürmek... Sonuç olarak bunların hepsi gerçekleşti.
PKK-TAK sevici İngiliz BBC: İngilizler, 1900 ila 1920 arasında Osmanlı'ya karşı ne yaptılarsa, 100 yıl sonra da 2003-2023, aynı tezgâhları-oyunları Anglo-sakson (İngiliz-Amerikan) zihniyetiyle gerçekleştiriyorlar. Dünlerde, Lawrens'leri, Getrude Bell'leri kullandılar.
Bugün, PKK'yı, DHKP-C'yi, FETÖ'yü kullanıyorlar. Taşeron PKK-TAK, cumartesi günü 44 vatan evladımızı toprağa düşürdü. 3 gün sonra İngiliz BBC Türkçe portalında 1 nolu haber-analiz TAK (PKK) seviciliğini içeriyordu. BBC utanmaz bir habere 14 Aralık 2016 tarihinde imza attı. Haber-analizde, "İstanbul saldırılarını üstlenen TAK kimdir?
Bugüne kadar hangi eylemleri üstlendi?
Hangi dönemlerde ortaya çıkıyor? PKK ile ilişkisine dair ipuçları neler?" soruları eşliğinde beyin yıkama, psikolojik savaş teknikleri uyguluyordu. BBC imza olarak Mahmut Hamsici'yi gösteriyordu. Hamsici kim? Radikal (Aydın Doğan Medya) ve Taraf gazetesinde çalışmış. Muhalif politik duruşu varmış. PKK-TAK'ın Reyhanlı hain saldırısını yakından izlemiş. Almanya'ya kaçan FETÖ'nün savcısı Zekeriya Öz'le röportaj yapmış. Bu Hamsici, "Taraf gazetesinin organik olarak Fetullah Gülen veya Soros grubu destekli olduğuna dair somut bir ilişki gözlemlemedim" diyen birisidir. BBC diyor ki, "TAK, 'İntikam örgütü'ymüş. Önderleri Abdullah Öcalan imiş. Medyaya röportaj vermiyor ve sadece silahlı saldırılarla ilgili açıklamalarda bulunan bir örgütmüş." İngiliz BBC, CIA-MI6 istihbaratları ajanı Murat Karayılan'ın TAK saldırganları açıklamasını, 'Kahraman şehitlerimiz' başlığıyla veriyor. KCK Yürütme Konseyi üyesi Sabri Ok birinci Ankara saldırısından sonra, "Zinar yoldaşın eylemi her açıdan sahiplenilecek ve onur duyulacak tarihsel bir eylemdir" diye parlatıyor. Ne tesadüf. İngiliz BBC, 20 Mart 2016 tarihinde de PKK'nın hain Ankara saldırısı sonrasında TAK'ı parlatıyordu. Ballandıra ballandıra, TAK'ın nasıl bir örgüt olduğunu anlatırken, Kandil Dağı'nda bulunan KCK sözcülerinden Serhat Varto ile anında telefonla temas kuran BBC, küstah açıklamaları Türkiye'ye duyuruyordu.

SONUÇ: İngiliz gerçeğini unutmayalım.
Her taşın altında İngiliz fitnesi vardır. Bir devleti yok etmek için yıpratma politikası uygulayacaksınız yani maşa kullanacaksınız, İngilizler bunu en iyi becerir. 100 yıl önce de, bugün Türkiyemiz'in muhatap olduğu oyunların özünde İngilizler'in parmağı, hesabı vardır. Ortadoğu'da Müslüman kanı emmekten bıkmayan Avrupalılar'ın başında İngilizler'in parmağı vardır. Örneğin, İngilizler, Çanakkale'de bizimle hiçbir yerde savaşmadılar. İngilizler maşa kullanmayı severler. Çanakkale'de ölenler Avusturyalılar, Yeni Zelandalılar, Hindular'dır. İngilizler sömürgelerinden asker toplayıp getirmiştir. Bugün de, Irak'ta, Suriye'de, Yemen'de, Libya'da ve Türkiye'de Anglo-Saksonların taşeronları kardeşlerimizi öldürtüyor.
TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARLARI YOK ETMEYE AZ KALDI...

Takvim
18 Aralık 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;