GÜNCEL

Bülent Erandaç : Son haçlı saldırısı ..

Tarih
04 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
Bin yıldır yaşadığımız Anadolu'daki varlığımıza göz diken son Haçlı saldırısını kenetlenmiş 80 milyon püskürttü. Çanakkale'de dünyanın en büyük donanmasını denize gömen Büyük Türk Milletini 100 yıl sonra tekrar karşılarında gördüler.
Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalamaya karar vermiş İngiltere-Fransa'nın 150 yıl önce yazdıkları senaryolar, daha sonra
Üst
Akıl Amerika-İngiltere tarafından revize edile edile geldi, 15 Temmuz'a dayandı.
Osmanlı'yı parçalayarak 64 devlet çıkaran Haçlı zihniyetinin, Sykes-Picot'su tam paçavraya dönmüşken FETÖ darbesine yol verilmesi, yeşil ışık yakılması tesadüf değildi.
Haçlı zihniyetinin kudretli devletleri Amerika-İngiltere ve Avrupa, İslam coğrafyasında yeni haritalar hazırlarken Milli ve Bağımsız Ankara'ya ve lider Tayyip Erdoğan'a saldırması planlıydı. Üst Akıl karargâhları, Gizli CIA Stratfor-Rand Corp- Neo-Con-Siyonist Stratejistler kurguladı her şeyi.
Haçlı Projelerinin nasıl ülkeleri birer birer yuttuğunu, nasıl bütün direnç odaklarının tasfiye edildiğini, nasıl bir yeni yüz yıl kuşatma planları olduğunu biliyoruz.
1990'larda başladılar Yeni Ortadoğu haritaları çizmeye. Müslüman ülkeleri parçalamayı düşünüyorlardı. Ortadoğu'nun, Afrika'nın kanını emmeye hazırlanıyorlardı.
Derin ABD ve Avrupa'nın merkeze aldığı ülke 'Türkiyemiz'di. Kilit ülkeydik. Hem Müslümanız, hem Türk devletlerinin stratejik beyniydik. İslam ve Türk dünyasına yönelik politikaları, işgalleri, istilayı önleyecek TARİHİ GENLERE sahiptik. Karşılarına 'Dünya beşten büyüktür' diyen Tayyip Erdoğan çıkınca, planlarını revize etmek zorunda kaldılar.
Türkiyemiz dışında uyguladıkları her senaryo işlerine yaramıştı. Sadece Anadolu topraklarında haşat oldular.
Türkiyemizi durdurmak için saldırıyorlardı.
Haçlılar harita hazırlarken, senaryo yazarken 'parçalanmış Müslümanları birleştirmek' istiyorduk. Çıldırıyorlardı.
Diğer Müslüman devletlerin halklarını uyandırıyorduk. Beş Büyük Haçlı düşünüyordu: Müslüman Türkiye nasıl kafa tutardı?
İşte büyük korku buydu. Gizli CIA Stratfor/Rand haritalarına bir daha bakınız. Orada her şey var. İç savaş çıkararak böleceklerdi Türkiyemizi.
2014 Haziran'ın da DEAŞ'ı, PKK'yı, PYD'yi, DHKP-C'yi aynı anda topyekûn saldırttılar. Erdoğan'ı devirmeden, Türk milletini dağıtmadan, emellerine erişemeyeceklerini hissettiler.
Haçlıların hedefinde dün Selçuklu, sonra Osmanlı vardı. Bugün milli ve bağımsız Ankara, küresel vizyonlu lider Tayyip Erdoğan... Haçlıların rüyası Ankara'nın yeniden kontrol altına alınmasıydı. Ülkemizi istila edeceklerdi.
80 milyonun nefesleriyle boğuldular. 15 Temmuz, son Haçlı müdahalesiydi.
CIA korumasındaki Pensilvanya ajanı Fethullah cuntasını namluya mermi olarak sürdüler. Taşeron Fethullah'la Türkiye'yi işgal etmeye kalktılar. Durduramadılar. Büyük Milleti parçalayamadılar. Yoksa ABD ve Avrupa karşısında diz çökecektik. 'Çanakkale ruhu, Sakarya ruhu' öldü sanıyorlardı.
Yanıldılar. Ayakları dolandı. 15 Temmuz saldırısı sonrası ABD - Avrupa şaşkın.
Başaracaklarından emindiler. 80 milyonun kenetlenmesini düşünemediler. Kanlı senaryolarıyla suçüstü yakalandılar.
15 Temmuz, tarihin derinliklerinde anlamlı bir gündür. 15 Temmuz 1099'da Haçlıların Kudüs'ü işgal etmesinin ve 15 Temmuz 1683'te Viyana taarruzunun Haçlı Zihniyeti ve dünyasında izleri vardır. Böyle bir günde, Türkiye'ye karşı HAÇLI saldırısına FETULLAH'IN taşeronluk yapması asla unutulmayacaktır. 15 Temmuz 2016, Haçlıların son saldırısı olmayacak.
'Türkiyemiz'in kenetlenmiş ana omurgasını parçalamak için muhakkak yeni senaryolar hazırlayacaklarsa da, oyunlarını bozacağız.

SONUÇ: Bin yıldır kadim Anadolu- Mezepotamya-Balkan coğrafyasındayız. Bin yıllar burada olacağız. Bayrak düşmeyecek, ezan susmayacak, büyük lider Erdoğan - 80 milyonluk aziz millet, 2023- 2053-2071 Büyük Türkiye yürüyüşünü sürdürmeye kararlıdır.
Obama'ya, Kraliçe'ye, Merkel'e kapak olsun

Takvim
4 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;