SİYASET

Bülent Erandaç : Selin hanım projesi!

Tarih
09 Mayıs 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
 16 Nisan halk oylaması sonrası Türkiyemiz'in siyasi manzarası kısaca şöyle: Siyaset mühendisleri harıl harıl çalışıyor. İstanbul Boğaziçi hanedanı yüzde 48 "Hayır" oyu vermiş, vatandaşlarımız üzerine tezgâhlar kuruyor. İki bayan siyasetçiyi parlatacaklar.
Yüzde 48 tiyatrosunda CHP'de Selin Sayek Böke, (MHP'de yapamadılar) ayrı bir parti dizaynında Meral Akşener sahneye hazırlanıyor. İki kadın siyasetçi üzerinde çalışılırken, Doğan Medya ve yardımcı medyası Cumhuriyet/ Sözcü'de kalemler, analiz-algı operasyonu-karikatür ön hazırlıklarını bitirmiş vaziyetteler. Selin Sayek Böke için bir heyecan, bir heyecan sormayın.
Hele, CNN Türk'ün ballandıra ballandıra Böke haberi verişi yok mu?
Can kurban. Gözümüzün içine baka yayınları sürüyor. Böke işi son haftaların işi değil. Çok önceden başladı. Zamanı gelince, Boğaziçi hanedanı düğmeye bastı. Bu HANEDAN, bazı işleri hemen yapmaz. Proje hazırlanır, muhtemel aktörler seçilir, kademe kademe devreye sokulur. Kemal Kılıçdaroğlu bir anda mı genel başkan yapıldı. Boğaziçi hanedanı, Deniz Baykal'ı götürmeye karar vermişti. Kemal Kılıçdaroğlu sanal yolsuzluk dosyalarıyla parlatıldı, İstanbul Belediye Başkan adayı yapıldı, yanına Gürsel Tekin'i verdiler. Kadir Topbaş'ı zorladılar, sonra bir gece ansızın genel başkan olarak seçtirdiler. Bu sefer Deniz Baykal, Muharrem İnce, Fikri Sağlar'ın koltuk kapma heyecanını bildiklerinden, Kemal Kılıçdaroğlu'nu götürmeye, Selin Sayek Böke'yi denemeye hazırlandılar. DEMOKRAT SELİN HANIM PROJESİ BU... Eski Türkiye'nin başbakan seçen, hükümet kuran, hükümet düşüren Boğaziçi hanedanı, IMF-Bilderberg sufleleriyle 2001'de de bir deneme yapmışlardı.
Kemal Derviş-Hüsamettin Özkanİsmail Cem'in DSP'yi karpuz gibi ikiye bölmeleri, Yeni Türkiye isimli parti kurmaları, Derviş'in aniden Hüsamettin Özkan'ı terk ederek CHP'ye geçişi asla unutulmasın. Selin Sayek Böke işinin ucu Kemal Derviş'e, oraya kadar uzanıyor. Şimdi, IMFBilderberg valisi Kemal Derviş'in öne çıkardığı Selin Sayek Böke denenecek.
Görüldüğü gibi Boğaziçi hanedanı derken, New York'a kadar uzandık.
Meral Akşener Hürriyet kadrajında.
Deniz Baykal, ortaya çıkan onca belge ve bilgiye rağmen FETÖ'YE tavır koymuyor. Açık olmuyor. Suçlamaktan kaçıyor. Çok düşündürücü. CNN Türk'e çıkıyor, iki başkan yardımcısı olarak Meral Akşener'i ve Ahmet Türk'ü düşünüyor. MHP'yi dizayn etmeye çalışan oligarkların kuklası FETÖ boş durmuyor. Aydın Doğan- Cumhuriyet bir taraftan CHP-HDP bloğu üzerinde ümitle çalışıyor, diğer yandan Meral Akşener'i kadraja sokuyor. Dertleri tek: 2019 yılında Tayyip Erdoğan'ı seçtirmemek, 16 Nisan'da aziz milletimizin verdiği tarihi kararı bozmak, geriye dönmek. Yeni Türkiye'nin önünü kesmek için her yol deneniyor. IMF'ci Kemal Derviş sahillerinden gelen dalgalarla büyük Türkiye'yi durduracaklarını sanıyorlar.
Geliyorlar, aziz milletimizin, birlikberaberlik, istikrarlı Türkiye duvarlarına çarpıyorlar.
CHP TİYATROSU OYNANIRKEN, CUMHURBAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN JEOPOLİTİK HAMLELER YAPIYOR.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın çok kısa bir zaman diliminde, Hindistan, RUSYA, Kuveyt, ÇİN, ABD ve NATO Zirvesi'nde Yeni Türkiye paradigmalarını gündeme sokuyor.
Büyük milletimizin 16 Nisan kararının yarattığı JEOPOLİTİK DALGALARIN üzerinde ustaca hamleler yapıyor.
Jeopolitik hamlelerin merkezinde, BÖLGESEL VE KÜRESEL mevziler var. Stratejik olan budur.
Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla YENİ EKONOMİK PAKETLER hazırlanıyor.

SONUÇ: Ömür biter, Türk siyasetini dizayn etmeye pek meraklı New York-IMF-Bilderberg-Boğaziçi hanedanı projeleri bitmez. İkinci sarışın güzel kadın/Sanal Asena son ümitleri. OLMUYOR. OLMUYOR. NE YAPSANIZ OLMUYOR

Takvim
9 Mayıs 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    10 Mayıs 2017 19:04
    0 0
    gelecek için kemal beyin yerinde kalması lazım.selin abla,muharrem agabey gelirse ülke peşpeşe GEZi OLAYLARI YAŞAR.bunlar geldiğinde boşu boşuna gelmeyecekler. bunları getirenler,bunlardan isteği olacak.kesinlikle Kemal beyi kurtarın.inşallah yıkamazlar.benim nasıl bir onulmaz CHP karşıtı olduğumu blinir. onun için kemal bey gerekli HİÇ OLMAZSA ANADOLULU.HİÇ OLMAZSA, YERDE YEMEK YEMİŞLİĞİ VARDIR.KÖY BİLİR,KURU VE NOHUT BİLİR. ...kuzu karski ya da beef vinde0l0
  • hursit dilaver

    10 Mayıs 2017 15:35
    0 0
    AKP ve tayyip bey gelecek için kemal beyin yerinde kalması lazım. öyle, selin abla, muharrem agabey falan gelirse ülke peşpeşe GEZi OLAYLARI YAŞAR.bunlar geldiğinde boşu boşuna gelmeyecekler. bunları getirenler, bunlardan isteği olacak. kesinlikle Kemal beyi kurtarın.inşallah yıkamazlar. bu dedikleimi tahlil edenler de benim nasıl bir onulmaz CHP karşıtı olduğumu blir. onun için kemal bey gerekli HİÇ OLMAZSA ANADOLULU.HİÇ OLMAZSA, YERDE YEMEK YEMİŞLİĞİ VARDIR.KÖY BİLİR,KURU VE NOHUT BİLİR. ...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;