GÜNCEL

Bülent Erandaç : Reina-Barcelona Dallas hattı...

Tarih
02 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
 Çok çabuk unutuyoruz. Reina katili ne yapıyor? Güvenlik güçlerimiz çok hassas bir operasyonun katilini ele geçirmişti. Son durum hakkında bir bilgi vereyim. 39 kişinin ölümü ve 79 kişinin de yaralanmasından sorumlu Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un yargılanmasına 11 Aralık'ta İstanbul Silivri'de başlanacak. Büyük ihtimalle bu dava ile beraber çok şaşırtıcı belge ve bilgiler ortaya çıkacak. Aldığım bir bilgiye göre güvenlik birimlerimiz Reina baskınının arka planını önemli oranda çözdü. Ve bu işin Derin Amerika, Pentagon-CIA'ya (MOSSAD) uzanma ihtimalini göz ardı etmeyiniz. Reina katiliyle ilgili sis perdesini aralayalım. Son on yılların en büyük başarısına imza atan güvenlik birimlerimiz ilmek ilmek ördüğü operasyonları sessizce yaparken, katil Masharipov ile birlikte kaldıkları evde yaklanan 3 kadının izini sürdü. Bu kadınların SENEGAL uyruklu Dina A., SOMALİ uyruklu Aysha M. ve MISIR uyruklu Tene Trare oluşu bir YABANCI İSTİHBARAT OPERASYONU SİNYALİ veriyordu. Çok önemli bir gelişme oldu. TARİH: 18 AĞUSTOS 2017... Barcelona'da düzenlenen terör saldırısının baş şüphelisi FAS UYRUKLU Moussa Oukabir çıktı. Güvenlik birimlerimiz, İspanya saldırısı ile çok yakından ilgilendi. Çünkü İspanya'da FAS UYRUKLU tetikçi, İstanbul Reina'da ÖZBEKİSTAN UYRUKLU MASPAROV düşündürücüydü. (Abdulkadir Masharipov aslen Özbekistanlı'dır. Kod adı Ebu Muhammed Horasani Abdulkavi olan TETİKÇİ 4 dil bilmektedir...) Aradan 7 gün geçtikten sonra aniden İTALYA'DAN BİR BOMBA MASHARİPOV haberi sahneye sürüldü: TARİH: 25 AĞUSTOS 2017.

İtalya'da yayımlanan haftalık haber dergisi L'Espresso'da (İtalyan gladyo haberleri ile meşhur) Reina katili Abdulkadir Masharipov'a saldırının emrinin, ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan bir örgüt mensubu tarafından verildiğini öne sürdü. Yazının detayı şöyleydi: "2017 yılına girerken İstanbul Reina'da yılbaşı gecesi 39 kişinin ölümüyle sonuçlanan bir saldırı oldu." Dergi, 'Gizemli bir Teksaslı' hakkında diye nitelediği bu şüphelinin, ABD'nin Dallas şehrinde yaşayan, bu ülkede doğan 40 yaşındaki Arap Said Azzam Mohamed Rahim olduğunu yazdı.
Rahim'in, örgütte "işveren" konumunda olduğu iddiasıyla Reina saldırısından 5 gün sonra Dallas'ta gözaltına alındığı, ancak DEAŞ'la bağlantısını inkâr etmesinin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.
Rahim, 16 Aralık'taki yazışmalarında "Türkiye'de yaşayan imanlı kardeşleri"ne seslenerek, DEAŞ'a sadakat yemini etmelerini ve sadece yöneticileri değil, sivilleri, turistik yerleri, limanları ve gece klüplerini de hedef almaları emrini veriyor... ŞİFRE: NATO GLADYOSU MİLİTAN DEVŞİRİYOR... YIL: 2012.
NATO, dünyanın her yerinde "Terörizmle Mücadele Konsepti"ni kararlaştırdı. Buna göre NATO (Siz buna CIA-Pentagon deyin) uluslararası terörizmle mücadelede lider ve yönlendirici bir rol üstlendi. NATO açıktan, bu amaçla devreye sokmak istediği temel araçlarla, uluslararası sistemin meşru aktörlerini devreye sokarken perde gerisinde GLADYO OLARAK TETİKÇİLER yetiştiriyordu. Derin Amerika, Asya'da ÇİN'i çevrelemede, TÜRK UYRUKLU TETİKÇİLERİ, Ortadoğu'da DEAŞ'la mücadele perdesi altında ARAP TETİKÇİLERİ devşirdi.
Türkiye'de Reina'da Türk uyruklu tetikçi, İspanya'da Fas uyruklu tetikçi kullanan bir CIA'ya dikkat ediniz. Türkiye'ye karşı DEAŞ'ın kuklaları salt kendi gündemiyle terör yaptığını mı sanıyorsunuz? CIANATO gladyosu olarak emirleri yerine getiriyorlar. DEAŞ tetikçilerine hedefler tesadüfen verilmez. Gidilen yerler ilgili ya açık ya da kapalı mesaj verilir.
Düşüneceği ilk şey, "O ülkede bu tür bir saldırı yapılmasıyla elde edilecek stratejik kazanımdır". Diğer bir deyişle DEAŞ, PKK, PYD, BOKO HARAM vs militanları veya yalnız kurtlar, stratejik düşünülerek gönderilir.

SONUÇ: Türkiye NATO'ya 1952'de alındı. NATO'yu yöneten ABD Derin Devleti (Pentagon-CIA) gladyolar kurdu.
Türkiye'de kontgerilla ve Fetullah bir gladyodu idi... Fetullah'ı, 15 Temmuz darbe girişiminde, Masharipov'u da TÜRKİYE'MİZDE KONTROLLU KAOS için kullandılar. NOKTA.

Takvim
2 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;