GÜNCEL

Bülent Erandaç : Piyonlar

Tarih
13 Aralık 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
Yabancı istihbarat örgütlerinin köpekleri saldırdı. 38 vatan evladını toprağa düşürdüler. Öfkemiz büyük. Aziz Milletimizin başı sağolsun. Kinimiz büyük.
Ancak Allah'ın kelamına sığınarak teskin oluyoruz.
İçimiz yanıyor. Mevlid Kandili'nde şehitlerimizin yanına uğurluyoruz vatan evlatlarını. Gündüz-gece, ellerini semaya açan milletimizin dualarıyla, her karışı şehit kanıyla sulanmış toprakların evlatlarını hakka uğurluyoruz.
Vatan sağ olsun diyen şehit ailelerimizin vatansever aileleri, anneleri, babaları, kardeşlerinin yaşadığı acıyı anlatmaya sözlerimiz yetmiyor, ancak ayakta durmayı biliyoruz.
Şehitlerimizin töreninde Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan hislerimize, duygularımıza tercüman oluyor: "Bizi bunlarla korkutacaklarını zannediyorlarsa biz bu alçaklara, bu kahpelere meydanı bırakacak kadar alçalmadık. Biz bu yola kefenimizle çıktık. Bunların bu vatanda en küçük bir hisseleri yok.
Bunların vatanseverlik diye bir derdi yok. Bunlar kalleşçe geliyorlar.
İçimizi sızlatan tabloyla karşı karşıya kalıyoruz. Bunlar yanında kalmayacak, yanlarına koymayacağız. Daha ağır bedeller ödeyecekler." Aziz milletimizin dudaklarında dolaşan MEN DAKKA DUKKA sözüne tercüman oluyor Cumhurbaşkanımız. Yılmayacağız, ciğerimizi yakan bu saldırıya rağmen ayakta duracağız.
Cumhurbaşkanımızın azmiyle, hükümetimizin 'İNTİKAMINI ALACAĞIZ' sözleriyle, hain saldırının hesabının mutlaka sorulacağını biliyoruz.
Alçakları, katilleri, köpeklerini gönderen beyinleri dağıttıkça, huzur bulacağız.
Bu aziz millet, 15 Temmuz'da kendisine dönen namluları püskürtmüştü. 20'inci Yüzyıl'ın HAÇLI SEFERİ'ne başlayan piyonları paçavraya çevirmişti. Yine kararlıyız.
Ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine yönelik, bu saldırının arkasındaki katillerin, köpeklerin yabancı istihbarat servislerinin, Müslüman kanı akıtmaktan utanmayan haçlı zihniyetli derin odaklarının piyonları olduğunu bilerek, kararlı olmaya mecburuz.
Ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kasteden, artık çaresizlik içerisindeki terör örgütlerinin bütün alçaklıklarını ortaya koyduklarını biliyoruz. Ne yaparsa yapsınlar büyük Türk milleti, 1099'dan beri dağıttığı haçlı ordularını yine durdurmaya, hesabını sormaya muktedirdir. 1000 yıllık Anadolumuza, şehit kanlarıyla suladığımız vatanımıza uzanan elleri kırmaya kararlıyız. 15 Temmuz'da nasıl alçak FETÖ örgütüne dersi verildiyse bundan böyle de PKK'sı, PYD'si, YPG'si, FETÖ'sü, DHKP-C'si, ne kadar örgüt varsa bunların kökünü kazımanın bir yolunu muhakkak bulacağız.
Ne demişti yıllar önce Kartaca kumandanı Anibal, Roma'ya yürümek isterken, yol bulamayan askerlerine:
"Ya yol bulacaksınız, ya yol yapacaksınız." Aziz Milletimiz de ya bu yolu bulduracak, ya da yol yaparak yabancı istihbarat örgütlerinin pıyonlarının beynini onlara satmış yerli işbirlikçilerinin de kafalarını kıracaktır. Bunu yapmaya, irademiz de var, gücümüzde var. Hangi örgütten gelirse gelsin insanın canına, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe kasteden bütün örgütler Türk Milleti için aynı derecede alçaktır. Mücadele edilecek güruhlardır, köpeklerdir.

SONUÇ: Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın arkasında kenetlenmiş Aziz Türk Milleti, sadece, köpekleri, satılmışları, işbirlikçileri, alçakları protesto etmiyor. Bize onları gönderen 'Haçlılar'ı, küresel ülkeleri, karanlık dünyasından ülkeleri parselleyen baronları, protesto ediyor. Vatan evlatlarını toprağa düşüren ağababaları cezalandırmanın bir yolunu muhakkak bulacağız. Onların kurduğu insanlığı iflas etmiş sistemini de yıkmanın kararındayız. 'Haçlılar'ın kölelik düzenine karşı sesimiz bundan sonra daha da yüksek çıkacak..

Takvim
12 Aralık 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;