GÜNCEL

Bülent Erandaç : Kara kutu konuşturulmalı

Tarih
08 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
 CIA-Pentagon -NATO Gladyosu Fetullah'ın inlerine girildi.

Son olarak kabul edilen Akıncı Üssü ve İncirlik iddianameleri 15 Temmuz'un Türkiye'yi işgal planları doğrultusunda yapıldığını net ve açık gösteriyor. Bugüne kadar FETÖ'yle ilgili hazırlanmış iddianameleri tek tek okudum. Tamam, hepsi iyi, güzel hazırlanmış.
Savcılarımızdan Allah razı olsun. Fakat bir eksiklik hissediyorum.
Nedir bu eksiklik?
Kilit adam ALAATTİN KAYA hapiste. Konuşmuyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) KİLİT ADAMI-KARA KUTUSU. 20 Ağustos'ta Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yakalandı.
Aradan 8 ay geçti. Bu çok çok önemli ismin, dişe dokunur, yerli ve yabancı networkları çözecek bir ifadesine şahit olmadık. Eğer konuşturulursa, hiç kuşkusuz devletin yeni bilgilere ulaşmasına sebebiyet vereceği gibi ulusal ve uluslar arası derinliklerdeki odakları da ortaya çıkarmış olacak. Paralel Yapı'nın kendini saklayan kilit adamlarının deşifre olmasını sağlayacaktır. Sadece bu KİLİT ADAM konuşturulsa, inanın "Fetullah- CIA-Pentagon-Papa-28 Şubat şifreleri" çözülür. İşte o karakutu:
1) Alaattin Kaya, Fetullah'ın Papa 2. John Paul ile görüşmesinde yanındaydı.
Fetullah 9 Şubat 1998'de ABD Ankara eski Büyükelçisi Morton Abromowitz organizasyonuyla Papa II. John Paul ile buluşturuldu. Abramowitz, Gülen ile CHP eski genel sekreteri Kasım Gülek'i kanka yapan adamdır. Gülen (1994 yılı) İngiltere'de Dialogue Society, ABD'de de Rumi Forum, vb. diyaloğu geliştirdi. (1996 yılı) Fener Rum Patriği I. Bartholomeos ile görüştükten sonra Amerika'da New York Katolik Kilisesi Kardinali John O'Connor'la buluşmuştu.
2) Teröristbaşı, 1979 yılında Sızıntı dergisi ile yayın hayatına başladı. Kurduğu oyunlarla Zaman gazetesini ele geçirdi.
Ele geçirmede Alaattin Kaya lokomotif isimdi. Bu sayede FETÖ muhafazakar kesim üzerinde etki kuracağı ve operasyonel haberler yapacağı etkili bir basın organına sahip olmuştur.
3) 28 Şubat'ın Cunta lideri General Çevik Bir'le ve dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ile Gülen adına bire bir görüşen isim Alattin Kaya idi. 28 Şubat sürecinde Cunta lideri Çevik Bir'e devletin istemesi halinde örgüte bağlı tüm okulları Milli Eğitim Bakanlığına devredebileceklerini söyleyen kişiydi.
4) Alattin Kaya, Fetullah'ın CIA tarafından alınıp Amerika'ya 1999 yılında götürülmesinin kılcal damarlarını Ankara'nın karanlık koridorlarını en iyi bilen isimdir.
Yoğun gelişmeler içinde gözden kaçmaması gereken bir bilgiyi Gazeteci- Yazar Abdurrahman Dilipak (29 Mart 2017) Yalova'da verdi, FETÖ'nün bir CIA projesi olduğunu Amerikan İstihbarat Örgütü CIA'nın Gülen'in yanında kendisinin de çalışma yapmasını teklif ettiğini açıkladı. Dilipak, "FETÖ' nün CIA ile bugünkü projesini başlattığı tarih 1991'dir ve doğrudan CIA'nın projesi olarak başlamıştır. Gülen'in yanına iki kişi daha istiyorlardı. İstedikleri kişilerden birisi bendim. Benim bu işin siyasi ayağını örgütlememi istiyorlardı.
Ben eski CIA direktörü Graham Fuller'le görüştüm. Teklifi reddettim" dedi. Dilipak'ın CIA'nın kendisine teklifte bulunduğu tarih olarak 1991'i vurgulaması önemli. Çünkü, 1991 yılında Sovyetler Birliği çözülmüştü.
Derin Amerika-CIA-Pentagon, Derin Beyin Kissenger, Brezinski, Bernard Lewis ve CIA ajanı Graham Fuller'in hazırladıkları Yeni Dünya Projesini başlatıyordu.

SONUÇ: NATO Gladyosu Fetullah hem Türkiye iç siyasetinde liderlerle kanka yapıldı. 28 Şubat Cuntacılarını destekledi. Hem de İslam dünyasına okullar açtırılarak CIA'nın zemin gelişmesinde aktif rol üstlendi. CIA'nın ILIMLI İSLAM PROJESİ'NİN tetikçisi yapıldı. Nihayetinde Kukla FETÖ,15 Temmuz Türkiye'yi işgal planında CIANato tarafından kullanıldı. Oyuncaklar ve gerçekler ortada. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, '15 Temmuz kontrollü darbe' gamsızlığını, rezilliğini kimler, neden yaptırıyor acaba? Adil Öksüz CIA ajanı mı? FETULLAH-KEMAL KILIÇDAROĞLU VE HAÇLI AVRUPA SİZİN HAKİM BEY....

Takvim
8 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;