GÜNCEL

Bekir Hazar : Uyuyan güzellerimiz

Tarih
23 Eylül 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
2016 Mayıs ayı... Almanya Başbakanı Merkel, Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım'a bir mektup gönderiyor. Ve diyor ki; "Sayın Başbakan, Gaziantep'teki dün kına gecesinde meydana gelen saldırıyı dehşet içinde haber aldım. Yine masum erkekler, kadınlar ve çocuklar bu korkunç ve korkak saldırının kurbanları oldular. Bu saldırıyı en sert şekilde kınıyorum.

Düşüncelerimiz hayatını kaybedenler ve aileleriyle beraber. Sizden ricam, aile yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifa dileklerimizi iletmenizdir.
Federal hükümet olarak teröre karşı mücadelede Türkiye'nin yakın bir şekilde yanında olduğumuzun teminatını veriyorum." Teröre karşı mücadelede Türkiye'nin YAKIN şekilde yanındaymış hanımefendi. Federal Hükümet olarak GARANTİ veriyor. Yaklaşık bir ay sonra 15 Temmuz TERÖR saldırısı oluyor.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Meclis Binası, köprüler, yollar bombalanıyor. Masum siviller havaya uçuruluyor. Yurtdışına kaçan katil teröristler soluğu Almanya'da alıyor. Teröre karşı Türkiye'nin YAKIN şekilde yanında olacağına dair GARANTİ veren Almanya başbakanı, ülkesine kaçan KATİLLERE YAKIN oluyor. "Bana iltica edin. Size YAKIN sahip çıkarım" diye adeta yemin ediyor. Aynı Merkel, Türkiye'de masum erkekler, kadınlar ve çocukları korkunç şekilde katleden PKK'lı teröristlere de hayal bile edemeyeceğimiz kadar YAKIN oluyor. Almanya'nın tüm şehirlerinde TERÖRİSTLER geziyor, festivallerde vur patlasın çal oynasın eğleniyor, belediyeler katillere alan açmak için adeta birbirini ezerek yarışıyor. Almanya ve Tüm Avrupa ülkeleri PKK'yı TERÖR örgütü kabul ediyor. Ancak aynı zamanda da bu teröristlere YATAKLIK ediyor. İnsan hakları ve HUKUK gereği aslında tüm Avrupa'yı yönetenlerin teröristlere hami olmak, beslemek ve YATAKLIK etmekten yargılanması gerekiyor. Teröriste yardım ve yataklık eden de teröristtir. Tüm uluslararası kurallar, teamüller ve HUKUK da bunu söylüyor. Türkiye'ye hukuk, insan hakları dersi vermeye kalkanların tamamı yasaları ve insanlığı çiğniyor. PKK, Amerika tarafından da terörist kabul ediliyor. Suriye'de adı değiştirilip APO posterleri altında Pentagon'dan gelen subaylar tarafından eğitiliyor. ABD yardım ve yataklığı da geçip teröriste komutanlık yapıyor, yetmiyor APO posterleri ile donatılan Suriye'deki kamplara 3 BİN TIR SİLAH gönderiyor. Nerede İnsan hakları, teröre karşı ortak mücadele?
Nerede terörist ilan ettiğin örgüte gönderdiği 3 BİN TIR'ın hesabını soracak HUKUK ve ÖZGÜR MEDYA? Bunların hepsi YALAN ve DOLAN!.. "Terörle ortak mücadele" haykırışları palavranın ve riyakarlığın dip noktası artık. Onların terörle ortak mücadele anlayışları artık "Teröristle kolkola birlikte yanyana gelip ORTAK olmak"tan başka bir şey değil. Türkiye'deki bazı zavallılar hala BATI uygarlığından, insan hakları anlayışından bahsedip, hala onların ağzıyla konuşup tellallık yapacak kadar acizleşiyor.
Bazıları kendini maaş karşılığı kullandırtırken, bazıları da hala yazın bile kış uykusundan çıkamayacak şiddette horluyor. Bakın Fransız ve İsveç ortaklığındaki 650 milyar dolarlık inşaat şirketi LafargeHolcim Group'un Suriye'deki çimento fabrikasını savaşta da işletebilmek için terör örgütlerine milyonlarca dolar para yağdırdığı ortaya çıktı. DEAŞ'tan, EL-Nusra ve PKK'ya kadar önüne gelene rüşvet dağıttıkları belgelendi. Hatta DEAŞ'ın kontrol noktalarından kamyonları için geçiş serbestisi taşıyan belgelere bile sahip oldular. DEAŞ o şirketin Fransız ve İsveçli elemanlarına hiç dokunmadı. Savaşın ortasında piknik yapar gibi çimento ürettiler, terör örgütlerine verdikleri paralarla alınan silahlar binlerce insanı öldürdü. Çimento karşılığı binlerce insanın CESEDİ...
İşte BATI MEDENİYETİ bu... Ve dahası şirket kendini savunuyor. Diyor ki;
"Terör örgütlerine verdiğimiz parayı ABD ve Fransız devlet adamlarına bildirerek dağıttık." BİNGO... DEAŞ'ın, El Nusra'nın, PKK 'nın binlerce insanı öldürdüğü silahların parası için bir de ABD ve Fransa'dan İZİN almışlar iyi mi? Kim bu DEAŞ dahil Suriye'deki tüm terör örgütlerine PARA yağdırılmasına onay veren Fransız ve Amerikan Devlet adamları? Teröre desteğe İZİN suçtur. Hukuk yargılanmalarını gerektirir. Hadi bakalım Medeni ve Hukuk yanlısı BATI... Yargıla suçlu devlet adamlarını da görelim. Alo...
Bizdeki Batı hayranları... Ne diyorsunuz bu işe? Ne o? Uykunuzu mu böldük?

Takvim
23 Eylül 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;