SİYASET

Bekir Hazar : Üst şeytan

Tarih
03 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
Ortada bir "HİZMET" hareketi olduğunu iddia eden bir terör örgütü var. Ne idüğü belirsizdi bazıları için. Şimdi bu darbe girişime ile ne idüğü belli hale geldi. Hizmette sınır tanımıyorlar. Liderleri "Batı'nın hizmetindeyiz" diye dünyaya sesleniyor açık açık. Sahipler, Hizmetçi'den o kadar memnun ki, kelimelerle anlatma yarışına giriyorlar. Amerika'da ekranlara çıkıp "FETHULLAHÇI" kesilen Haçlı-Siyonist ittifakı NEOCONLAR "Darbe olmadı, kaybettik" diye ağlayabiliyor yüzsüzce. İsrailli yazar ve haham Alon Goshen Gottstein "Gülen'e bir şey olursa İsrail'in büyük kaybı olur" diye açık açık yazıyor. Amerika'ya "Aman Fethullah'ı vermeyin, bize lazım, onda çıkarımız var" demenin bir başka yolu bu.
Papa bile darbeci-FETÖCÜLER için yırtınıyor.
İngiliz, Alman, Amerikan basını, Avrupa medyası "HİZMETÇİYİZ" diyenler için sayfalarını ağlama duvarına dönüyor. Neden?
Bu sorunun cevabını bulan asla FETÖ gibi hainlere ve onun sahiplerine hizmetçi olmaz. Evet ortada Türkiye'yi manda yapmak isteyen, Uluslararası bir terör örgütü UŞAKLAR topluluğu var. Onun için Haçlı- Siyonist ittifakının tamamı FETHULLAHÇI oldu. Böyle bir "HİZMETÇİNİZİM" diyen uşağı kim kaybetmek ister? Türkiye 2. Kurtuluş Savaşı günlerini yaşıyor. Uşaklar eliyle bu ülkenin anahtarını almak isteyenlere "GARSON" olmamak, hizmetçi yapılmamak için liderleriyle, halkıyla topyekün savaşıyor.
Peki, "Batının hizmetindeyiz" diyenler Londralarda bile milletvekili satın alarak neden Türkiye aleyhine rapor hazırlattırıyor?
Hangi projeye hizmet ediyor? Hadi gelin 1950 Kasım ayına gidelim. Bize "Büyük kahramanlık" olarak yıllarca okutulan Kore'deki Kunuri Savaşı'na bir göz atalım.
Sohbet ettiğimiz bir Türk generali bakın ne anlatıyor; "Kore'de Amerikan Ordusu ve diğer unsurlar ilerliyordu. Karşılarına hiç beklenmedik anda Çin gönüllü birlikleri çıktı. Amerikalılar hemen bölgeden kaçmak, kendi askerlerinin canını kurtarmak istedi. Kaçış için 3 güne ihtiyaçları vardı. Türk askerini, ÇİN ordusunun önüne sürdüler.
Kunuri'de Türk tugayın toplam zayiatı 767 subay, astsubay ve erdi (218 ölü, 455 yaralı ve 94 kayıp). Türk askeri orada ölüme yollanırken, Amerikan ordusu askerleri 3 gün kazanarak kaçmayı ve hayatta kalmayı başardı." Batının hizmetinde olduğunu açık açık beyan edenler, işte böyle bir Türkiye ve ORDUSU olmasını istiyor. Suriye ve Ortadoğu'da, TABUTLARA girecek Türk askerleri sunmak için Cumhurbaşkanı'na, Türk Halkına, Meclise F-16'larla saldırıyor.
Ortada bir Masonik örgütlenme sistemi ile kurulan gözü dönmüş katiller sürüsünün TABUT HİZMETİ var. The Economist "İslamı ancak içeriden fethedebilirsin" diye yazarak ne de güzel ifade etti. İçeriden fethedersen, tepe tepe kullanacağın hainlere sahip olursun. Abdülhamid Han, Mısır'da büyük taraftar toplayan Cemaleddin Efgani'yi İstanbul'a getirtti. Efgani tescilli masondu.
Ve Mısır'da binlerce insanı örgütlüyordu.
Tehlikenin büyümemesi için İstanbul'a getirilip, sırtı s��vazlanarak göz hapsine alınıp bertaraf edildi. Mason Sadrazam Mustafa Reşit Paşa da "HİZMET!" için onu Beyazıt camiine götürürken tellallar bağırttı sokaklarda. "Büyük alim vaaz verecek" diye. Binlerce insan Beyazıt Camii'ne hücum etti. Mason Efgani vaaza başladığında ortalık karıştı. Daha 5. dakikada halk" Bu adam sapık" diyerek ayaklandı, linç etmeye kalktı. Efgani'yi kaçırarak kurtardılar. Halk, İslam dinini "Bana göre" demeyen, nesilden nesile aktaran gerçek alimlerden öğrendiği için şuurluydu.
Bugün gelinen noktada Osmanlı'yı yıkanlar, The Economist'in yazdığı gibi "İslamı içeriden fethetme" projesini rahat rahat hayata geçirdiler coğrafyamızda. Nice sapkın alimler yetiştirip, Mason Şeyhülislamlar gibi localara aldılar. El Kaide-DAEŞ-ilkokul mezunu FETÖ gibi yavrular doğurdular.
Osmanlı matematik-fizik- kimya bilmeyeni imam bile yapmazken... "Pi" sayısını bile bilmeyen adamların peşinden binlerce insanı sürükleyip ayaklanmalar çıkarttılar. Binlerce insanı kan gölünde boğarak mezarları üzerinde petrol çıkarttılar. Fethedilemeyen "Gerçek İslam" ve unutturulan gerçek alimler, hep söylediğimiz gibi Süleymaniye kütüphanesinin tozlu raflarında duruyor.
Birileri de sessiz ve derinden Selefiliği yayıyor bu ülkede. Bir tehlike daha kapımızda...
Bugün FETÖ'yü verirler, yarın "Pi" sayısını bilmeyen nice SEYFÖLER bulurlar...
ÜST AKIL lafından da sıkıldım artık. Karşımızda ÜST ŞEYTAN var!

Takvim
3 Ağustos 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;