DÜNYA

Bekir Hazar : Tefik ABD

Tarih
17 Şubat 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
TERÖR örgütü PKK'nın alçakça, hunharca, canice ve insanlık dışı katliamı yüreklerimizi dağladı. Eli kanlı caniler, teröristleri destekleyenler, bu destekçilerle yanyana gelenler bu topraklarda daima kaybedecek. Hiç şüphersiz ki PKK alçaklarının arkasında Avrupa başkentlerinin yanısıra en başta Amerika var. 13 şehidimize gözyaşı döktüğümüz saatlerde, Amerikan ağır silahları Suriye'deki PKK kamplarına taşınıyordu. Hem de göstere göstere, pervasızca.
Aynı saatlerde de MİT Özbekistan'da operasyon düzenleyerek iki FETÖ'cüyü paketleyip Türkiye'ye getiriyordu. O iki FETÖ'cünün dünyadaki silah şirketleri ile yakın teması vardı.
PKK'ya silah temininde aracılık yapıyorlardı. Bağlı oldukları terör örgütü lideri de Amerika'da CIA tarafından korunuyordu.
abd pkk silah ile ilgili görsel sonucuDindar görünümlü hainlerle, PKK'lı katiller Washington'da pişirilen aynı çorbadan içiyorlardı. İkisinin de ipi ABD'deydi. İkisi da aynı merkezden CIA'dan besleniyordu. ABD hem kendisi PKK'ya aleni silah götürüyor, hem de FETÖ'cü tüccarları kullanarak Türk askerine, insanına sıkılacak mermilerin taşıyıcısı oluyordu.
Suriye'den Amanoslara giren ve öldürülen PKK'lıların elindeki silahları veren ABD değil miydi? Sadece bu kadar mı? ABD'nin Türkiye düşmanı teröristlerin patronu olduğu artık o kadar açık ki, örgüt isimlerini değiştirerek oynadıkları İDİOT oyunları ve söyledikleri yalanların bir gram karşılığı yok artık bu topraklarda yaşayanlar üzerinde. Sadece PKK ve FETÖ mü? Kesinlikle hayır.
Türkiye'den topladıkları tam 14 yasadışı silahlı sol terör örgütünü Suriye'de PKK önderliğinde bir çatı altında birleştirmedi mi? Marksist- Lenininist sol terör örgütleri kamplarını da Suriye'de Rasulayn, Kobani ve Kamışlı bölgelerinde kurmadı mı?
Amerikalı subaylar ve CIA uzmanları ile başta silah kullanımı olmak üzere bomba ve suikast konularında eğitim vermedi mi? Suriye'nin ABD kontrolündeki kuzeyi şu anda küresel anlamda terör eğitim yuvasına dönüşmüş durumda. ABD'nin kurduğu kamplar, yasa dışı silahlı sol örgütlerin Türkiye'deki silahlı örgütlenmeleri için bir eğitim sahası haline getirildi.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;