GÜNCEL

Bekir Hazar : Sabotaj

Tarih
10 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
3 Amerika var. Olaylara böyle bakmadığımız sürece sonuca gitmekte zorlanırız. Küresel sermayenin adayı Hillary Clinton'du, seçimi kaybetti. Kaybedenler şu anda Ankara ile savaşıyor. Trump yönetimi Türkiye ile hareket etmek istiyor ama Amerika'nın Küresel sermaye yüzü bunu baltalamak için her türlü sabotajı sahaya sürüyor. Trump'ı iktidara getiren Pentagon'dan "Türkiye'nin Suriye'de İdlib operasyonunu destekliyoruz.

Türkiye bizim müttefikimiz açıklaması" geldikten BİRKAÇ SAAT sonra ilişkilere 2.
Amerika'dan vize darbesi geliyor. 2.ABD, operasyonu, Trump yönetimi içinde hala ayıklanamayan 3.Amerikalılara yaptırıyor.
Yani Trump'ın hala temizleyemediği devlet içindeki PARALELLER Haçlı-Siyonist ittifakı Neocon'lara...

​NELER OLUYOR?
Gündem artık saat başı değişiyor.
ABD elçiliğinde çalıştığı yolunda resmi belge olmayan bir Türk, FETÖ imamları ile 17-27 Aralık ve 15 Temmuz darbe döneminde yoğun bir trafiğe giriyor.
MİT TIR'ları davasındaki sanıklarla o sabotaj günlerinde harıl harıl görüşüyor.
Türkiye haklı olarak "Gel bakalım, sen FETÖCÜ'lerle her kaos öncesi konuşma hastalığına tutuluyorsun" diyerek adamı tutukluyor. ABD elçiliği "O bizim yerel elemanımız" diyerek sahip çıkıyor. Amerikan elçiliğinde adamın gayrı-meşru kadrosuz eleman olduğunu nereden bilelim. Türk vatandaşı diye tutukluyoruz. ABD "Eleman bizim" diye bağırıyor. Amerikan Dışişleri Bakanlığı intikam için düğmeye basıyor. ABD'ye seyahat vizelerini durduruyor. Ankara aynı şekilde cevap veriyor. Gündem buna kilitlenirken, ABD elçiliğinde saklanan bir Türk'e daha tutuklama kararı çıkıyor.
Cumhurbaşkanlığı korumalarına dahi ABD'de PKK provokasyonuna müdahale etti diye tutuklama kararı çıkaran ABD, ülkemizde binlerce insanımızı uçaklarla bombalayan, yüzlercesini öldüren darbeci katillerle yoğun irtibatlı Türk vatandaşlarını yargı önüne çıkarmamız karşısında ayağa kalkıyor. Neler oluyor?

​SOBELENİYORLAR
Obama yönetimi iktidardan ayrılmadan önce YEREL elemanı FETÖ'yü sahaya sürdü. Darbe başarılı olsaydı Amerikan mandası konumunda bölünecektik.
Başarısızlık durumunda Trump Başkanlığa oturduğunda kucağına ilişkiler bozulmuş "Türk-Amerikan krizi" saatli bomba olarak bırakılacaktı. Her halükarda Küresel sermaye ve Neoconlar karlı olacaktı.
Türkiye FETÖ'nün ve onun NeoCon irtibatının bir uzantısı olan darbenin sırlarını ifşa edip, bu ittifakın ABD elçiliğinde nasıl yuvalandığını ortaya çıkardıkça delirdiler ve düğmeye VİZE sopası ile bastılar.

VİCTORİA FÜZESİ
Amerikan vizesi bize Victoria füzesi olarak yansıdı. Nasıl mı? Hadi gelin önce Robert Kagan'a gidelim. Robert Atina'da doğmuş bir isim. Şu anda ABD'de Haçlı- Siyonist ittifakı NEOCON'ların en önemli 10 isminden biri. En azılılarından...
Ve dahası ömrünü İsrail'in çıkarlarına adamış bir isim. Victoria Nuland ise bu azılı NeoCon Robert Kagan'ın eşi.
Obama döneminin Başkan yardımcısı Joe Biden, New York'ta toplanan Dünya Yahudi Kongresi'nde konuşuyor ve "Ben Siyonistim. Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor" diyerek Haçlı-Siyonist ittifakının şifrelerini veriyordu. İşte Hillary'i destekleyen Küresel Sermayenin tetikçisi İsrail yanlısı azılı NeoCon'lardan Victoria Nuland, Siyonist Joe Biden döneminde ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Avrasya'dan sorumlu bakan yardımcılığına getirildi. Hala Dışişleri Bakanlığı'nda çalışıyor. Victoria gibi isimler kadrolardan temizlenemediği için, ABD Dışişleri Bakanlığı içeriden operasyona uğrayıp, Türk-Amerikan ilişkilerine 3. ülke İsrail adına sabotaj gerçekleştiriliyor. Bugün ABD'de, Dışişleri Bakanı Tillerson'un bile her an istifa edeceği konuşuluyor, Trump'ı yalnızlaştırma, Pentagon'u yıpratma operasyonları sürüyor.
2. VERSİYON: Victoria Nuland Rus uçağı düşürüldüğünde "Müttefikimiz Türkiye'yi ne kadar güçlü biçimde desteklediğimizi biliyorsunuz ve her türlü sızdırmayı kınıyoruz" demişti.
Aslında uçağı FETÖ düşürmüştü ve Victoria "FETÖ ile ortağız" demek istiyordu. Vize operasyonu Türkiye'ye vurulmak istenen "Rus uçağı düşürme" darbesinin bir başka versiyonudur. Akl-ı selim galip gelecektir.
.

Takvim
10 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;