SİYASET

Bekir Hazar : Nifak ve tifak

Tarih
19 Mart 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
FETÖ'ye ilk operasyonu yapan ve okullarına el koyan Putin'di. 6 ay önce Moskova'daydık. Rus Generallerle hem röportajlar yaptık hem de sohbet ettik. Putin'in Orta Asya'daki Türk Cumhuriyetlerine büyük ağırlığı olduğunu söylediler.

"Eğer Türkiye ile ortak bir eylem planı geliştirebilirsek, FETÖ'nün bölgedeki 18 milyar dolarına el koyabiliriz" dediler.
Türkiye'den bu konuda bir işaret, bir adım bekliyorlardı.
Putin okullara el koymuştu ama iş bitmiş miydi?
O generallerden birisi "Hayır" dedi. Olayı Rus basınına getirdi.
Uçak krizi sonrası Rus basını topyekün Türkiye'ye saldırı başlatmıştı. Hepsinde de ağız birliği etmişcesine aynı argümanlar vardı. 17 Aralık operasyonu ile, FETÖ'nün kullandığı iftiralarla Türkiye'ye saldırdılar.
Rus General "Bunun nedeni var" dedi ve açıkladı. Rusya'da medya Ermenilerin elindeydi. Ancak perde arkasındaki gizli ortaklarının tamamı FETÖ'cüydü. Ve dahası öğretmenler, küçük esnaf takılan FETÖ'cüler kovulmuştu ama zenginleri hala Moskova'da yaşıyordu. Rus general "Onlara dokunamadık" diyordu. PARANIN GÜCÜ işte böyle bir şeydi. Uçağı düşürenler, o krizi organize edenler FETÖ'cüydü. Bunu Moskova'yı yönetenler damarlarına kadar biliyordu. Ama gelin görün ki zenginleri bir şekilde o ülkede birileri tarafından KORUMA KALKANI'na alınıyor, el konulan okullar da servet sahibi mezunları tarafından geri satın alınıyordu. Karşımızda yabana atılacak bir örgüt yoktu. Sinsiydiler, masonik bir yapılanma ile dünyanın birçok ülkesinde inanılmaz SIZINTILARA imza atıyorlardı. Aynı durum şimdi Avrupa'da da kendini gösteriyor. İsviçre'nin bir gazetesi "Erdoğan Diktatör, Hayır oyu verin" diye Türkçe başlık atıyor.
Ertesi gün o gazetenin editörleri ile FETÖ İsviçre İmamı'nın buluştuğu fotoğraflar ortaya çıkıyor. Şu anda Hollanda'dayız ve aHaber'de Yazboz'u bugün Rotterdam'dan size sunacağız. Burada da durum aynı ve değişen bir şey yok. Konuştuğumuz Türkler "Biz burada ülke polisinden veya yönetimlerden çekinmiyoruz. Bize en büyük zararı FETÖ yapılanması veriyor" diyor. Türkler Avrupa'da büyük baskı altında. Hollanda'da bir işadamı ile bir araya geldik."Bana 250 bin euro ceza kestiler" diyor. Belediye ekipleri "İhbar var" diye geliyor, Türk olan küçük esnafa bile "Bu sütün sıcaklığı neden bir derece aşağıda" diyerek cezayı basıyor.
İhbarı yapanlar ise FETÖ'cü çıkıyor. Çünkü Hollanda'da bile belediye meclislerinden, kamu sektöründe yer alan Türklere kadar en az yüzde sekseni FETÖ'cü. Devlet içinde çalışan o hainler, Erdoğan'ı destekleyen "Evet" oyu vereceğini açıklayan Türkleri, Hollanda istihbaratına "Türk casusu" diye ihbar ediyor. Avrupa'nın her yerinde durum aynı. Darbecilere, hainlere kucak açan, bize karşı kullanan ve kıtadaki Türklere onlar üzerinden operasyon düzenleyen bir AB var karşımızda. Terör örgütlerinin tamamı, büyüyen ve oyun kuran Türkiye'ye karşı zevkle kullanılıyor. Bir zamanlar Erdoğan Almanya'ya gittiğinde, Merkel önüne birinci madde olarak "THY ile Lufthansa birleşsin" diye proje getirmişti. Uzun süre bunun için yalvaran ve reddedilen Merkel'e şimdi de 3. Havaalanı kabus gördürüyor.
Sadece Merkel mi? Bakın Hollanda Maliye Bakanı da önceki gün açıklama yaptı.
"Eğer İstanbul'daki 3. Havalimanı açılırsa bu bize milyarlarca euroya malolacak" dedi. Dünyanın en büyük 10 havalimanından biri olan Amsterdam Schipholl Airport belki de iflas edecek. Onun için Türkiye'ye saldırıyorlar. "Pasta sadece bizim. Kimse yiyemez. Siz kuru ekmeğe talim edin" diyorlar, Rotterdam Belediye Başkanı Aboutaleb gibileri maşa olarak kullanıp Türklerin üzerine köpeklerle itlerle saldırtıyorlar. O Reotterdam Belediye başkanı, Hollandalı Genç Türk İşadamları Derneği üyelerini 2012'de geziye götürüp ağırlıyor. Nerede mi Ağırlıyor? Atlıyorlar uçağa hep birlikte Kayseri'ye geliyorlar.
Rotterdam Belediye başkanı, belediye kasasından Türk işadamlarına Erciyes'te konukseverliğini gösterip kaynaşıyor. O Türk İşadamları tabelası bulunan Derneğin tamamı FETÖ'cü... İlişkiler ağı yıllar öncesine dayanıyor. Türk İşadamı kisvesi altında, Türkiye düşmanlarına çalışan, kendi ülkesine ihanet tuzakları kuran bir yapı var karşımızda. Hainleri bulmuş bırakır mı Avrupa? Bugünkü Takvim'in manşeti o yüzden büyük anlam taşıyor. Kirli "İttifak"lara en güzel cevabı bu yüce Millet sandıkta verecek. 16 Nisan İT ile "Nifak" ve "Tifak"ın dağılacağı gün olacak!

Takvim
19 Mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;