GÜNCEL

Bekir Hazar : Kafatası avcıları

Tarih
09 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
 Trump, "Kudüs" kararıyla uluslararası hukuku ayaklar altına almıştır. BM kararları yok sayılmıştır.

Hukuk, insan hakları, demokrasi diyerek bezirganlık yapan BATI sahtekardır.
Bezirganların peşinden gidip onların kavalını çalan yerlilerimiz de birer zavallıdır.
Bakın Amerikan yönetimi "Bizde hukuk ve insan hakları, adalet var. Hükümet olarak karışamayız." diyerek bugün İran ambargosunu deldi diye Türkiye'yi yargılatmaktadır. Halbuki Türkiye BM kararlarına göre ambargoyu delen bir uygulama içinde değildir. Sadece Amerikan çıkarları kararına göre buna mahkum edilmeye çalışılmaktadır.
Altının çizilmesi gereken husus Amerika ve Avrupa ülkelerinin, İran ambargosunu binlerce defa deldiğidir. Silah dahil önüne gelen malzemeyi denetimsiz satarak ve trilyon dolarlar kazanarak hem de...
Daha da ötesi tüm bu hukuk dışı işlemleri BM kararlarını delerek yapmışlardır.
Halbuki Türkiye'nin BM normlarına göre yasadışı bir işlemi yoktur. Sahtekarlık ve alçaklık gökleri delmiştir. "Hukuk, İnsan Hakları, Demokrasi" havarisi kesilenlerin aslında bunları "Çıkar havlaması" olarak kullandığı artık nettir. Yalan rüzgarlarıyla, algı operasyonlarıyla, fitne tohumlarıyla, başlarına komutan atadıkları terörist ordularıyla dünyayı sömürmek, kan gölünde "Benjamin avı"na çıkmak için cesetlerden beslenen bir BATI var karşımızda. "Kudüs kararı" da bunun bir parçasıdır. İnsanlar ölüyormuş, dünya barışı gömülüyormuş umurlarında değildir. Bir taşla onlarca kuş vurma planını devreye soktukları için mutludurlar, şu anda avuçlarını ovuşturmaktadırlar. Ortadoğu karışacak, bu kararla binlerce insanın hayatı riske atılacak, bölge ceset tarlalarına dönüştürülecek diye bir üzüntü ajandaları yoktur. Karışıklık, kaos ve savaş onlar için ülkelerine girecek PARA demektir. Trump bu kararıyla kendisine savaş açan Yahudi aileler, lobiler, kongredeki destekçileri ve yeryüzüne yayılan onlara ait medya ordusunu yanına çekme fırsatı yakalamıştır. Ulusal Güvenlik Danışmanı General Michael Flynn'ın itirafçı olup "Yasadışı işleri Trump'ın isteğiyle yaptım" demesinden sonra koltuğu sallantıya girmiştir. Zaten şiddetle Trump karşıtı olan Yahudi aileler, lobiler ve medyası için "Kudüs kararı" ağızlara sürülen bal olmuştur. Dünya "Trump'ın başkanlığı tehlikede" konusunu tartışırken, bir açıklama ile gündemi değiştirmiş, yeryüzünü pimi çekilmiş Kudüs bombasına başarıyla yönlendirmiştir.
Seçimlere girerken "Artık ordularımızı sınırötesine göndermeyeceğiz" demiş, "Yeniden Büyük Amerika" vaadinde bulunmuştur. Hem asker göndermeyeceksin hem de Büyük Amerika olacaksın... Bu nasıl gerçekleşecek?
Amerika bu konuda kendince geç kalınmış bir keşifte bulunmuştur. Tasfiye ettiği İngilizlerin yıllarca bu dünya üzerinde bir sömürü aracı olarak kullandığı terör orduları ve "FİTNE ATEŞİ" silahını devreye sokmuştur. İngiliz fitneciliğinin yerini artık "Amerikan fitneciliği" almıştır. Dünyaya ayrıca "Bir fitne ile istediğimiz yeri karıştırırız" mesajı verilerek GÜÇ gösterisi yapılmış, ülkeler üzerine korku bulutları salınmıştır. Seçimden önce "Büyük Amerika'yı kurarken finansmanını körfez ülkelerinden alacağız" diye bağır��yordu Trump. Fitnelerle savaştırılacaklar, korkutulacaklar, uzaktan keyifle seyreden Amerika'dan bedel karşılığı "KORU MA" isteyecekler... Soyma planı budur. Çıkıp ekranlara pişkince "Kararı dünya barışı için aldık" demeleri, binlerce insanın ceset torbasına konma girişimimdeki rahatlıklarının en güzel delilidir. Operasyon Müslümanların kıblesi Kabe'nin yer aldığı kutsal Mekke'deki müftüye "İsrail ile savaşmak caiz değildir" fetvası verdirilerek başlamış, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'nın olduğu kutsal Kudüs ile devam ettirilmiştir.
Arabistan, BAE, Mısır gibi ülkelerin kralları ve kanlı katilleri de düğmeye basılmadan önce İsrail torbasına uşak olarak konarak "Fitne-kaos-savaş-kangölü-para" beşgeni çizilmiştir. İsrail torbasına giren bu ülkelerdeki halkların büyük öfkesi, parçalanmaya kadar götürebilir onları.
Planlayıcı zalimler için bu problem değil tam aksine RANT demektir. Bakın Paris'te "İnsan müzesi"nde sergilenen "18 BİN KAFATASI"nın yarısının katledilen Cezayirli Müslümanlar olduğu ortaya çıkmıştır. BATI, çıkar ve sömürü için öldürdüğü insanların KAFATASLARINI SEGİLEYECEK kadar insan ve hayvan ötesidir. Zalimlerin hesabı, asla şaşmayan ADALETİ çağıran bir müjdedir.


Takvim
9 Aralık 2017 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Göktürkler

    10 Aralık 2017 10:29
    3 0
    Allah senden razi olsun pasam
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;