DÜNYA

Bekir Hazar : Hamburgerciden masallar

Tarih
05 Kasım 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
KEMAL Bey Amerika'da hamburger yedikten sonra soluğu Londra'da aldı. Yakın'da Almanya'ya da gidecekmiş.
İngiltere'de ne yedi henüz meçhul?
Almanya'da milli yiyecekleri Bratwurst yani oldukça dolgun sosislerden mi yiyecek bilemiyoruz. Ancak bildiğimiz başka şeyler var.
Mesela; FETÖ'nün tetikçileri sosyal medyadan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin uyuşturucu ticareti yaptığı iftirasını ısrarla yaymaya başladılar. FETÖ, CIA direktörü Graham Fuller'in büyüttüğü bir örgüt. FETÖ bir iftira atıyorsa bilin ki bu CIA merkezinde hazırlanan bir senaryonun ta kendisidir.
Önlerine ne konursa onu üfleyecek kadar Amerikan aşığı vatan hainleri olduklarını anlatmaya gerek. Bu artık tescillenmiş ve herkesin malumu. Demek ki; başka iftiralar da yolda. "Operasyon FETÖCIA" ile bu ülkeye "FACİA" yaşatmak istedikleri aşikar. İşin acı tarafı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne bu iftirayı FETÖ ile attıran Amerika, yeryüzünün en büyük uyuşturucu taciridir. Dünyadaki tüm uyuşturucu trafiğini CIA kontrol eder.
Eğer gözünüz doymaz, ABD'nin verdiği uyuşturucu üretim kontenjanını aşarsanız CIA tepenize biner. Nitekim ABD'de devlet adına CIA'nın uyuşturucu ticareti yapıp parasıyla Nikaragua'ya silah gönderdiği tescillendi. Hatta ünlü bir Albay Amerikan mahkemelerinde yargılanıp hapse atıldı. Ardından bu devleti adına uyuşturucu ticareti yapan ABD'li albay, bizzat Başkan tarafından ulusal kahraman ilan edilip salıverildi. Yeryüzünde ancak ve ancak CIA'nın izin verdikleri uyuşturucu satar.
Dünyanın en büyük uyuşturucu baronlarından biri PKK'dır. Avrupa'nın uyuşturucu depoları PKK'nın elindedir. Batı başkentlerindeki sokaklarda uyuşturucu satıcılarının neredeyse tamamı PKKlıdır. Yılda uyuşturucudan 2 milyar dolar gelir elde eden bir PKK var ortada.
Devletimiz, Güneydoğu'da hergün PKK'nın uyuşturucu tarlalarını yakmakta, Kuzey Irak ve İran'daki laboratuvarlarını yerle bir etmektedir.
Yani Türkiye "DEVLET" olarak dünyada uyuşturucu ile en büyük mücadeleyi veren bir numaralı ülkedir. Yeryüzünde bizden daha büyük uyuşturucu baronlarıyla savaşa giren başka bir ülke yoktur. Peki bu dünyanın en büyük uyuşturucu baronu PKK'nın komutanı kimdir? Bilmeyen var mı Amerikalı generalleri ve terör örgütünün kamplarında açık açık poz verip el sıkışan, ödül ve plakete boğan CIA mensuplarını? ABD dünyanın en büyük uyuşturucu baronu PKK'ya binlerce TIR silah bile yağdırmaktadır. Komutaları altına aldıkları PKK'nın uyuşturucu ticaretini bilmeyecek kadar aptal mı bu Amerika? Hayır. Komuta eden uyuşturucu da sattırır. Onun izni olmadan helaya bile gidemez PKK.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;