SİYASET

Bekir Hazar : Hadi Write John!

Tarih
23 Eylül 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
ABD Ankara Büyükelçiliği "Gaziantep'te alışveriş merkezine saldırı olabilir" diye vatandaşlarını uyardı.
Saatler sonra Gaziantep'e 56 km. mesafedeki Kilis'teki pazar yerine Suriye tarafından atılan roket düştü. Amerikan elçiliğine maşallah! Türkiye'nin bir iline yapılacak saldırıyı öğrenecek kadar müthiş istihbaratları var.
Sevgili elçi-raportör John Bass...
"Madem bu kadar müthiş istihbarat örgütünüz var, aynı başarıyı FETÖ terör örgütünün darbe girişiminde neden gösteremediniz" diyesi geliyor insanın. Antep'e yapılacak saldırıya kadar bilgisi olan koca ABD, FETÖ'nün terörist ve darbeci olduğuna dair bilgi isteyip "Bizi ikna et" acizliğine nasıl düşebilir? Bakın Pensilvanya ile CIA merkezinin bulunduğu Washington'ın dibindeki Langley arası sadece 370 kilometre. ABD burnunun dibindeki teröristten haber ve bilgi alamıyor. Aynı Washington ile Gaziantep arası ise 9545 km. Yani yaklaşık onbin km uzakta terörist hareketlerden dakikası dakikasına haberi oluyor. Acaba kafamızdaki soru işaretleri, yeni ortaya çıkan Gambiya meselesi ile mi ilgili? Gambiya FETÖ okullarını kapatınca, ABD devreye girip nota vermiş; "Bu okullar bizim, kapatamazsın" diye.
Artvin'de, Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast düzenlenen dağlarda gezen, Gaziantep'teki vatandaşlarına bomba uyarısı yapan Amerikan Elçisi John Bass, Washington'un darbeye saatlerce sessiz kalmasını neden sağladı acaba? "Bizim okulların Bizim çocukları" başarılı olacak mı zannetti? Ne dersin John? Amerika'nın Türkiye raportörü olarak teröristlere arka çıkan açıklamalar yapıyorsun. "Belediyelere kayyum mu atanırmış" diyorsun. İyi de o belediyelerin katillere gönderdiği para ve kamyonlara niçin gıkın çıkmıyor? Gaziantep'te patlayacak bombada senin vatandaşlarının canı can da, HDP'li belediye kamyonlarına sizin bayrak çektiğiniz Kobani'den yüklenen tonlarca bomba patlıcan mı? Her geçen gün patates oluyorsun John. Böyle midir rapor yazmak?
Raportör dedik de aklıma geldi. Avrupa Birliği'nde Hollandalı bir Türkiye raportörü vardı. Adı; Camiel Eurlings'di. Türkiye hakkında hazırladığı raporda Ankara'yı yerden yere vurur, "Kadın hakları ve kadına şiddet"ten dem vururdu. Camiel de fena çuvallamış John. Birlikte yaşadığı sevgilisi bayan Tessa Rollink'i fena halde dövmüş.
Beyin sarsıntısı geçiren kızcağızın dirseğinde kırık, vücudunda ezikler oluşmuş. Dayakçı raportör Camiel "Saldırı ve aile içi şiddet" suçundan para ya da kamu hizmetinde çalışma cezası alacakmış. Hollanda bu haberle yıkılıyor. Bu ne yaman çelişki John?
Hem Türkiye'de kadına şiddet diye rapor yazacaksın hem de kadın dövüp, beynini sarsacak, kolunu kıracaksın... Raportörler neden böyle sağ gösterip sol vuruyor John?
Madem sen de rapor yazıyorsun, hadi gel dostluğumuza binaen biraz bilgi vereyim de Washington'a yazıver. Senin savunduğun belediyelerin dozerleri ile hendek açıp, Kandil ve Amerikan bayraklı Kobani'den terörist indirdiği ilçelerden Nusaybin'de görev yapan bir özel harekatçı dostumla konuştum. O teröristlere ilk operasyon planı yapıldığında Özel harekatçılar "Yanlış plan" diyerek karşı çıktılar. Ancak o planı yapan FETÖCÜ üniforma giymiş teröristler zorla yanlış plan üzerinden operasyonu başlattı. Sizin Amerikan bayraklı Kobani'de evlere tuzaklı bomba yerleştirme eğitimi alan PKK'lıların döşediği bombalı düzeneklerin üzerine zorla salındı o aslan gibi çocuklar. Halbuki o aslanlar, bomba yerleştirilmiş evlere girmek istemiyordu. Bombaların yüzlerce metre uzatılan kablolarının ve onları ellerinde tutan PKK'lı teröristlerin bulunduğu daha uzaktaki evlere girmek istiyordu. Ancak operasyonu planlayan ve yöneten FETÖCÜ üniformalı teröristler, aslan gibi çocukların itirazına bakmadı, tek teröristin olmadığı ve bombalı tuzakların kurulduğu evlere gönderdi. Özel harekatçı dostum "35'in üzerinde şehit verdik. 250'yi aşkın yaralımız var" diyor gözyaşlarıyla. Allah'tan ulaştıkları Cumhurbaşkanımız Erdoğan "O evleri uzaktan imha edin" çağrısı yaptı ve sonrasında o ihanet planının tersi uygulandı da 2.5 saatte hallettiler sizin Kobani'den gelenleri. Pensilvanya'da etrafında CIA ajanları ile kuş uçurtmadığınız o çiftlik FETÖ'SÜ sadece darbe gecesi yüzlerce insanımızı öldürmedi John. Ellerinden çok kan akıyor. Şu HDP'li belediyelerin kamyonlarından in de, bu anlattıklarımı rapor ediver. Hollandalı raportör Camiel gibi rezil olmanı istemem. Seni severim John.
Artvin'den bana ne getirdin?

Takvim
23 Eylül 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;