GÜNCEL

Bekir Hazar : Fransız baklası

Tarih
25 Eylül 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
İRAN'DA askeri geçit törenine saldırıda 25 kişiyi öldürdüler. Kimse "Bunu DEAŞ yaptı" demedi. Topu adını duymadığımız örgütlere attılar.
İran ABD'yi suçlarken S. Arabistan taşeron ilan etti. "İntikamımız korkunç olacak" dedi. Yani "Biz de S.Arabistan'ı daha büyük kana boğacağız" demek istedi. Yakında Mekke'de, Medine'de, Riyad'da, Cidde'de bombalar patlarsa kimse şaşırmasın. MOSSAD ve CIA İran'dan gelen tepkiye "Oh oh ne güzel bir açıklama. Tam istediğimiz gibi" diye avuç ovuşturuyor. DEAŞ da saldırı olayının gerçekleştiği alandan görüntüler yayınladı. O görüntülerde 3 DEAŞ militanı görünüyordu. Yani DEAŞ tüm dünyaya pervasızca "Ben yaptım" diyordu. Suriye'yi DEAŞ ile parçaladılar.
PKK DEAŞ sayesinde Suriye'nin yüzde 28'ine hakim duruma geldi. Şimdi İran'ı kaşıyorlar. Suudlarla birbirine iyice girerler, bundan da yeni haritalar çıkar mı diye yoklama çekiyorlar. DEAŞ'ın arkasında CIA ve MOSSAD'ın olduğu gerçeği artık sırıtıyor. DEAŞ Kobani'ye saldırdı... PKK koruyucu olarak devreye girdi... Amerika da hem Kobani'ye hem de petrol bölgelerine konarak bayrağını çekti.
Baktığımızda iki teröristi tokuşturuyorlar, ardından hep kazanan oluyorlar.
İran'da DEAŞ saldırı düzenlerken, Kerkük'ten de "PKK'lılar hızla şehirde apartmanlara yerleşip çoğalıyorlar" diye çığlıklar geliyor. Belli ki yeni tezgahlar devrede... Durmayacaklar. Türkiye kanı durdurmak için çırpınırken, kandan beslenenler terör gruplarına otobüs kaldırıp tur yaptırıyor. Türkiye'nin etrafını yangına yerine çevirmek için sürekli terör odunlarını ateşleyip atıyorlar. Stratejik öneme sahip ülkemiz, Ortadoğu'da en güçlü ve istikrarlı ülke olarak önlerine çıkıyor. Bu onları delirtiyor. İstiyorlar ki geçmişteki gibi içeride kendisiyle çatışan, dışarıya bakamayan Ankara olsun... Bu uğurda sürekli hamleler yapıyor, her türlü taşeron ve argümanla, ceplerindeki dolarla dahi geliyorlar. Durum öyle bir hale geldi ki, ne yapacaklarını şaşırmış ördeklere döndüler. Son olarak "Fransız tipi İslam" projesi ortaya atıldı. Bizzat Cumhurbaşkanı Macron bu hazırlığın yapılmasını istedi. Fransız Düşünce kuruluşu Montaigne Enstitüsü bu konuda bir rapor hazırlayıp sunum yaptı.
Adını da "Paralel İslamcılık fabrikası" koydu... Bu "Paralel" deyimi sanıyorum size hiç yabancı gelmedi. Montaigne Enstitüsü, raporu bir komisyona hazırlattı.
O komisyonun başkanı uzman Karoui dün ABD yayın medyasına görüntülü demeç verdi. Uzman Karoui Fransız tipi "Paralel İslamcılık Fabrikası" projesi hakkında konuşurken sözü Türkiye'ye getiriyor. "Erdoğan son seçimleri yüzde 51'le aldı. Ancak Almanya'da Belçika'da, Fransa'daki Türkler arasından yüzde 65'i aşan oranda oylar aldı. Eğer Avrupa'daki Türkler olmasaydı Erdoğan'ın referandumu kazanamazdı" diyor... Allah Allah...
Bak sen... Adam Amerikan medyasına Fransız tipi "Paralel İslamcılık Fabrikası" projesini anlatırken birden lafı Erdoğan'ın seçimi kazanmasına nasıl taşıyor, anlayamıyorsunuz. Ve daha da ileri gidip "Erdoğan'ın Avrupalı Türkler sayesinde kazandığı konusu siyasi planda bilinçli bir şekilde STRATEJİK olarak ele alınıyor" diyor. Vay canına sayın seyirciler... Yani oturmuşlar, çözüm aramışlar... Fransız tipi İslam modeli projesini, Başkan Erdoğan'ın İslam dünyası liderliğini bitirmek için geliştirmişler. Adam ağzındaki baklayı kaçırıveriyor. "Konuyu stratejik olarak ele alıyoruz" diyor. Ne hallere geldiklerini, paranoyalarını gözler önüne seriyor. Sık sık yazıyorum kafayı yiyorlar diye... Ancak görünen o ki bunlarda yiyecek kafa da kalmadı. Kalmış olsaydı, beyinleri çalışırdı. Ancak projeleri tam bir beyinsizlik örneği. Koca koca enstitüler, dünyada onca mesele varken Fransız tipi İslam'ı oluşturarak Erdoğan liderliğini nasıl bitiririz diye kıçlarını yırtacak duruma geldiler.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;