SİYASET

Bekir Hazar : Endişeliler çünkü...

Tarih
15 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
 Lord Devenport... O bir İngiliz bilim adamı... 1856'da doğdu... 1934'te öldü.

Merak etti, tüm dinleri en ince detaylarına kadar araştırdı. Müslümanlar'ın nasıl cihan imparatorlukları kurduklarını çok merak ediyordu.
İslamiyet'i de bu yüzden her yönüyle araştırmak için kolları sıvadı. En sonunda "Kur'an-ı Kerim ve Hz Muhammed" adında bir kitap yazdı. O kitap Hindistan ve Londra'da basıldı.
İngiliz bilim adamı Lord Devenport diyor ki; "Ahlak konusunda son derece titiz olması Müslümanlığın kısa sürede süratle yayılmasına sebep olmuştur. Müslümanlar savaşlarda kılıca boyun eğmiş olan başka dinlerden din adamlarını daima affetmiş, zulmetmemiştir.
Müslümanlar'ın Hristiyanlara karşı davranışları ile Papalığın ve Kralların Müslümanlara reva gördükleri asla kıyaslanamaz. Mesela sadece 1572 yılı ağustos ayında Sant Bartelemi Yortu gününde 9. Şarl ve Kraliçe Katerina'nın emriyle Paris ve civarında tam 60 bin Protestan öldürüldü. Papalığın vahşet ve yamyamlık derecesine varan işkenceleri yanında, Müslümanların gayrimüslimlere karşı davranışları, ağzı süt kokan bir sübyanınki kadar YUMUŞAK olmuştur. İslamiyet, başka dinlerin HURAFELER ve ŞÜPHELER bataklığı ortasında, çiçek temizliği ile yükselmiş bir akli ve fikri asaletin sembolü olmuştur. İslamiyet KAN DÖKME yerine ibadeti ve sadakayı, yardımlaşmayı getirerek insanlara iyilik aşıladı. Sosyal adaletin temelini kurdu.
Böylece KANLI SİLAHLARA ihtiyaç bırakmadan dünyaya kolayca yayıldı." Bugün gelinen noktada Hristiyanlık erezyona uğrarken, özellikle Batı ülkelerinde ateizm ve İslamiyet hızla yükselmektedir. Geçtiğimiz günlerde Avrupa merkezli bir araştırmanın sonuçları açıklandığında yakın gelecekte Müslüman nüfusun dünyada birinci sıraya çıkacağı ilan ediliyordu. Lord Devenport neredeyse 100 yıl önce İslam dininden hayranlıkla ve övgü dolu sözlerle bahsediyordu.
İşte 100 yılı aşkın bir süredir, hayranlık duyulacak İslam dinine inananların sergilediği insan sevgisi ve barış yüklü davranışları ortadan kaldırmak için BATI tarafından çok sinsi planlar sahaya sürülüyor. O planların tavan yaptığı en büyük proje olarak karşımıza DEAŞ çıkıyor. Bilimadamı Lord Devenport'un gördüğü ve hayranlık duyduğu İslam'ı ve onun getirdiği cihan imparatorlukları tehlikesini ortadan kaldırmak için üretildi DEAŞ. Böylece İslamla terör yan yana getirilerek tüm dünyaya korku pompalandı.
Batı caddelerinde "Müslüman" denince korkulan, insanı titreten bir ALGI operasyonu yapıldı. Ellerindeki tüm küresel ağlarla örülmüş medya ordusu ile İslam dinini DEAŞ üzerinden terör dini göstermek için çırpındılar.
Darmadağın edilen, parçalara ayrılan ve hala paramparça hale getirilmek için uğraşılan İslam Coğrafyasında parmakla gösterilen tek ülke vardı. Demokrasi ile yönetilen, sadece ve sadece halkın seçtiği ile yürüyerek son 15 yılda inanılmaz yol alan, büyüyen, gelişen ve dünyanın en büyük ekonomileri arasına giren Türkiye'ydi o... Halbuki tüm İslam coğrafyası BATI tarafından sömürülmesi gereken, dışarıdan kumanda ile yönetilmesi elzem olan LİDERSİZ ülkelerdi. BATI bugün refah içinde yaşıyorsa bu coğrafyada yapılan soygunun getirdiği bir rahatlıktı bu. Birbiriyle çatışan, parçalara ayrılmış, başıboş LİDERSİZ bir İslam coğrafyası için 100 yılı aşkın süredir sahte din adamlarıi FETÖLER üreterek, DEAŞLARLA her türlü fitneyi ateşleyerek bölgeyi kan gölüne çeviren BATI, soluğu Vatikan'da alıyor, PAPA'nın yanında liderleriyle poz veriyordu. Çünkü bugün gelinen noktada Türkiye'den rahatsızdılar. Defalarca bu ülkede maşaları kullanarak Ankara'yı yıkmayı ve ele geçirmeyi hedeflemişler her defasında yenilmişlerdi. Şimdi referandum vardı... Ve "Hayır" diye çığlık atıyorlardı. Çünkü "Evet" çıkarsa bu ülkede kurdukları dışa bağımlı sistem yıkılacaktı. 7 bin kişiyi öldüren darbeci katil Sisi'yi bile başkanı Trump ile "Harika işler çıkardınız" diye karşılayan Amerika dahi, bugün referanduma iki gün kala sözcüsü ile "Türkiye'deki demokrasiden endişeliyiz" diyordu. Sisi'den, katilden endişe duymuyorlar alkışlıyorlardı. "Harikasın yavrum" diyorlardı. Bize gelince bu endişenin kaynağı neydi? Baklayı ağzından Times gazetesi çıkarıyor "Evet çıkacak, Türkiye Ortadoğu'nun LİDERİ olacak" diyordu.
16 Nisan o baklanın onlara yutturulacağı, coğrafyamızın GÜÇLÜ LİDERE kavuşacağı gün olacak.

Takvim
15 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • drmyayla

    15 Nisan 2017 16:25
    1 0
    inşaallah. onlar çatlasada ALLAH nurunu tamamlayacaktır. İslam dünyaya hakim olacaktır.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;