DÜNYA

Bekir Hazar : Endişeliler

Tarih
25 Kasım 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
 Dünya ayağa kalkmadı... Beyaz Saray'dan "Endişeliyiz" açıklaması gelmedi. Batı medyası "İnsan hakları" diye çığlık atmadı. AB "Nerede kaldı hukuk" demedi. Başkan Trump'ın, Prensleri tutuklama operasyonundan sonra "Harika işler yapıyorsunuz" diyerek kutladığı S.Arabistan'dan bahsediyorum.

İngiliz medyası yazdı. Cezaevine dönüştürülen otele yerleştirilen 850 milyar dolarlık servete sahip Prensler ayaklarından tavana asılıp dövülüyor, hakarete uğruyor, işkence ediliyor. Yani harika işler yapılıyor Arabistan'da. Eğer trilyonlarca dolarlık söğüşlenecek paran varsa tavana insan asıp dövebilirsin! Gık çıkmaz. Amerikan Ordusu'ndan eski askerler Erik Prince ve Al Clark'ı eski Başkan yardımcısı Dick Cheney çağırdı. "Evlatlarım size tarihi görevler düşüyor" dedi. "Gidin özel güvenlik şirketinizi büyütün, arkanızdayız" diyerek yol verdi. Gittiler Blackwater adlı şirketi terörün ardındaki SİLAHLI AKIL olarak sahneye sürdüler. Ne kadar eski asker, CIA mensubu varsa topladılar. Irak'ta işkenceyle insanları öldüren KÜRESEL PARALI ASKERLER olarak tarihe geçtiler. Devlet dışında, gayrı resmi bir ordu olarak Somali'ye kadar gittiler. Hiç kimse "Yahu bu illegal yapılanma da neyin nesidir" diye sormadı. CIA eski kontr-terör başkanı Cofer Black tüm operasyonların başındaki adamdı.
Finansörleri, yoğun şekilde yerleştikleri Birleşik Arap Emirlikleri'ydi. CIA parayı Araplara ödetiyor, Arapları bu örgütle teröre boğup öldürtüyordu. İşte İngiliz medyası, Prensleri Riyad'da Rizt Carlton otelinde tavana asarak işkenceyle sorgulayan kişilerin BAE'den gelen Blackwater üyeleri olduğunu duyurdu. İslam dünyasında Müslüman Müslümanı katlediyor, illegal görünümlü örgütlerle de fitneyi körüklüyorlardı. Adı özel güvenlikti, gittikleri ülkelerde güya koruma sağlıyorlardı. Görüntü hoş, hizmet sınırsızdı.

PARALI SUİKASTÇILAR
İşkenceyle çok sayıda cinayet iddiaları üzerine Blackwater adlı CIA güdümlü Paralı Askerler, isimlerini değiştirerek Academia adı altında kamuflaja girdiler.
Pakistan Genelkurmay eski Başkanı General Aslan Beg, eski Başbakanlardan Benazir Butto'yu bir Amerikan özel güvenlik şirketinin öldürdüğünü söylemişti. Lübnan eski Başbakanı Hariri'yi öldürenin de aynı şirket olduğunu açıklamıştı. Öldürülen Hariri'nin yerine geçen oğlu da geçtiğimiz günlerde Arabistan'da rehin alınarak istifaya zorlanmıştı. Lübnan Cumhurbaşkanı, "Başbakanımızı Riyad'da esir alan Blackwater adlı özel güvenlik şirketidir" diye tweet atmıştı. Hendek olaylarında Güneydoğu'da pek çok Blackwater üyesi Paralı asker, sessiz sedasız toprağa gömüldü. PKK'nın en büyük silah tedarikçisi ve eğiticisi bu örgüttü. Şu anda Suriye PKK'sı içinde cirit atıyor, teröristlerle başımıza çorap örmeye çalışıyorlar. Çok ilginçtir bu ülkede FETÖ de kurduğu özel güvenlik şirketlerini büyütmek için kendini yırtmış, çok sayıda şirkete böyle sızmıştı.
Hem bölge hem de Türkiye, uluslararası arenada her yerde kullanılan terörist maşaların tehdidi altında. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dün Kara Harp Okulu mezunları töreninde konuşurken dinlediğimde "Milli Ordu-Milli silah" vurgusu yapmasını bu nedenle çok önemsiyorum. "Bizi kapılarda beklettiler, istediğimiz silahları vermediler. Biz de kendimiz yapacağız" diyordu Erdoğan. Evet ülkemize yapılan tüm saldırılar, bizi daha da birbirimize kenetliyor. Yerli silah sanayiini Cumhuriyet tarihimizin en büyük şahlanışı içine soktuk. Savunma Bakanı Nurettin Canikli dün yeni silahlarımızı anlattı, envantere yeni giren 250 km menzilli yerli füzelerin müjdesini verdi. Türkiye içerideki bazı ittihatçı kafaların ve terörist yandaşlarının tüm ağlamalarına rağmen İHA ordusu kuruyor. Hem savunma hem de teröristleri zayiatsız imha etme de süper başarı gösteren milli İHA'larımız düşmana korku salıyor. İsrail'in Maarif gazetesi "Tel-Aviv Türkiye'nin saldırı kabiliyeti olan İHA'ların üretiminde, bir uzay ajansı kurma kararında ve Endonezya ile TANK endüstrisi alanındaki işbirliğinde ENDİŞE duyuyor" diye yazdı. Bize parasını ödediğimiz İHA'ları vermeyen İsrail, bu ambargosuyla bizi MİLLİ İHA ORDUSU kurmaya götürdü sağ olsun.
Hiç kimse endişe duymasın. Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, maşaları ne kadar sahaya sürerlerse sürsünler her alanda daha da büyüyeceğiz. Unutmayın ecdadımıza 7 düvel saldırdı. Ancak saldırılar sonrası Osmanlı İMPARATORLUK oldu.

Takvim
25 Kasım 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • dede

    25 Kasım 2017 10:27
    2 0
    Allah razı olsun cok iti bir yazı olmuş Rabbim, birliğimizi dirliğimizi güçlendirsin .Ümmetin dirilişine bizleri vesile kılsın
  • Göktürkler

    25 Kasım 2017 10:26
    2 0
    Allah Erdogani korusun Allah sizlerden Razi olsun Slm kalin Büyük Türkler
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;