SİYASET

Bekir Hazar : Dünya kazandı

Tarih
15 Mayıs 2023
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
TARİHİ bir gün daha yaşadık. Her daim sandıkla buluşturulan ancak buna rağmen Türkiye'de demokrasi yok diyenler kaybetti.
Milyonlarca insanımız sandık başına giderek Türkiye'nin başkanını seçmek için oy kullandı. Dünyada demokrasi ile övünen Batı ülkelerinin bile çok üzerinde bir katılımla Türkiye dünyaya demokrasi dersi vardı.
Türkiye diktatörlükle yönetiliyor diyenler kaybetti. Bunu slogan haline getirerek ellerindeki medyadan pompalayan küresel baronların tamamı kaybetti. Bugüne kadar tüm seçimlerde psikopata dönen bu şizofrenler bir kez daha depresyona girdi. Türk halkı tamamını hastanelik etti. Türkiye'nin enerji rezervlerine, doğalgazına, yeni bulduğu petrollerine, Bor'una Toryum'una, dünya hidrojen rezervlerinin yüzde 60'ına, Karadeniz'e, Akdeniz'e binlerce kilometre öteden çökmeye kalkan kanlı akbabalar, PARADOR'lar kaybetti. "Size ülkemizin yeraltı zenginliklerinden zırnık koklatmam, tamamı halkıma ait" diyen "ADAM" ve TÜRKİYE kazandı.
Millet İttifakı'na Türk halkını oy vermeye çağıracak kadar aptallaşan The Economist, Financial Times, New York Times gibi ne kadar Uluslararası Yandaş Medya varsa hepsini bir kez daha Yüce Türk Milleti sandıkta kazığa oturtmanın keyfini yaşadı.
"Türkiye'deki muhalefetten çıkarlarımız var. Erdoğan seçilirse mahvoluruz" diye ağlayan Berlin, Paris, Brüksel, Londra, Washington gibi Batı'nın tüm başkentleri, yani alayı bir kez daha kaybetti. "Seçimde Erdoğan'ı muhalefete destek vererek indireceğiz" diyen ABD Başkanı Joe Biden'ı bile Türk halkı sandığa gömdü. ABD'deki Neoconlar, Haçlı-Siyonist ittifakının tamamı, İsrail yanlısı lobilerin, düşünce kuruluşlarının tamamı ve onların tetikçilerini, bu halk bir kez daha paçavraya çevirdi.
KHK'larla 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖCÜ hainlerin sosyal medyadan kurduğu kumpaslar, yalanlar, iftiralar milyonlarca oyla yüzlerine çarpıldı. Türkiye'deki akrabalarını arayarak "Kemal kazanacak 15 Mayıs sabahı Türkiye'ye döneceğiz. Odamızı hazırlayın" diyen bu hainler bir kez daha kaybetti. "Devlet koridorlarında tekrar dolaşacağız, Emniyete, yargıya, orduya tekrar sızacağız. Ankara'yı Washington'a, MİT'i CIA'ya bağlayacağız" şeklindeki hayalleri suya düştü. Darbecilere sandıktan bir kez daha darbe indirildi.
Açık açık özerklik sözü aldığını açıklayıp "Kürdistan geliyor" diyen, "100 yıllık Cumhuriyetle hesaplaşacağız. APO'yu serbest bırakacağız. Cezaevlerindeki PKK'lılar, Mehmetçik, vatandaşlarımız, bebek katilleri dışarı çıkacak. Bize verilen sözler tutulmazsa, devlet koridorlarında biz dolaşmazsak yakarız" diyerek keleş sallayan Kandil ve onların maşaları kaybetti.
Dünkü seçimleri Amerikan F-35 de kaybetti, Akıncı, Kızılelme, Hürjet kazandı. Türk Savunma sanayiine dokunacağını açıklayan muhalefete Türk halkı "Ben varken asla dokunamazsın" şamarını indirdi. Balkanlar, Kafkaslar, Türk Cumhuriyetleri, Azerbaycan, Ortadoğu, Afrika, Filistin, Ramallah, Üsküp, ezilen halklar, Türk ve İslam coğrafyası kazandı. Zalimler kaybetti, Türk Milleti Mazlumların safında bir kez daha yer aldı. Tüm dünyada tüm kulvarlarda Türkiye'deki seçimler son dönemlerin en önemli seçimi ilan edildi. Dünyayı sömürenler dünyanın en önemli seçimini kaybetti...

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;