GÜNCEL

Bekir Hazar : Cennet arzusu şampuanı

Tarih
31 Aralık 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar

ABD, PKK'yı Suriye'de kullanıyor. Kara Ordusu gibi sahip çıkıyor.
Silahlandırıyor, eğitiyor, sahaya sürerken, havada da uçakları ile koruyor. Esad hem PKK'ya yardım ediyor, hem de DAEŞ'e büyük destek veriyor.
Petrolünü alıp Rus işadamlarına satıp, para kazandıracak kadar içli dışlı bu örgütle. Rusya da terör örgütlerini sahiplenen Esad'ı yaşatmak için yüzlerce uçakla, gemilerle, hatta Hazar denizindeki füzelerle koruma kalkanı kuruyor.
Moskova bununla da yetinmiyor, DAEŞ'in saldırdığı muhaliflerin, Türkmenlerin üzerine haftalardır havadan ve karadan bomba yağdırıyor.
Adeta DAEŞ'e de kalkan oluyor. Terör örgütlerinin artık hesapları ve çıkarları olan Devletlerin elinde birer OYUNCAK olduğu gün gibi aşikar. Kullanıyorlar, ölüme gönderiyorlar. Kullanım süreleri bitince de katlayıp çöpe atıyorlar. Ortadoğu'yu yeni haritalar çizmek için önce YIKMAK lazımdı. Yıkım ancak terör örgütleri ile olurdu. Nitekim DAEŞ, CIA tarafından bu amaçla organize edildi. Buldozer gibi Irak'tan daldı, Suriye'den çıktı. İki ülkeyi de paramparça etti. Bununla da yetinmedi, CIA adına Ortadoğu'dan uzaklaştırılmak istenen Avrupa ülkelerinin üzerine salındı. Paris, CIA operasyonuyla DAEŞ elbisesi giyilerek iki defa fena halde vuruldu. Bağdat'ta dün ABD ordusunun sözcüsü albay Steve Warren bir açıklama yaptı. Paris saldırılarını organize edenlerden Şeref El Mudan ve Abdülkadir Hakim'in de aralarında bulunduğu 10 kişinin bir operasyonla Suriye Musul'da öldürüldüğünü açıkladı. Paris'e saldıran beyinlere BİR BUÇUK AY gibi çok kısa bir sürede ulaşıp temizleyecek bir istihbarat GÜCÜ var ortada. Ellerine silah verdiler, kullandılar ve ardından hemen ertesinde ORTADAN kaldırdılar. Paris'e saldıranları, İngiltere'den büyük DAEŞ toprakları içinde hemen bulabilen o GÜÇ, aynı terör örgütünün liderine yıllardır ulaşamıyor. Bu size mantıklı geliyor mu?
Tabii ki, hayır... Ebu Bekir El Bağdadi'nin kullanım süresi henüz dolmadı. Hala YIKIM ekibinin başı olarak görevini başarıyla sürdürdüğü için dokunmuyorlar. İstihbarat örgütleri, terör odaklarına içine sızar, lider kadrolarını oluşturur, hatta örgütün kurucusu olur. BBC, İngiliz MI6 istihbarat ajanını deşifre olduktan sonra dünyaya "İşte El-Kaide'nin KURUCUSU" diye boşuna gururla tanıtmıyordu. "Kurucu" diyordu, "Kurucu!" Bakın önceki gün Ukrayna TNS kanalında yayınlanan bir röportajda Rus istihbaratçı, itiraflarında neler söylüyordu; "Paris saldırılarını düzenleyen DAEŞ'in içine sızan ve para ile imkan sağlayarak kendi adına bazı unsurları devşiren Moskova, bu bağlantıları aracılığı ile Fransa'daki saldırılardan haberdardı." Guardian'da dün ilginç bir haber vardı. DAEŞ fetva yayınlayarak tüm erkeklere sakalı zorunlu kılmış. Uymayanlara ağır cezalar veriliyor.
Örgüte Rusya'dan katılan militanlara eşleri SAKAL ŞAMPUANI üretmeye başlamış. Kadınlar, Rusya'dan gelen örgüt üyesi erkekler için çeşitli otlar ve yağlardan ürettikleri sakal şampuanına "CENNET ARZUSU" adını vermiş. Ruslar DAEŞ içinde sakallarını bile özel üretilmiş şampuanla yıkıyor. Rus kültüründe ve tarihinde sakalın önemi büyüktür. Rus Çarı Deli Petro "SAKAL VERGİSİ" adı altında para topluyordu. Sakalı olan köylü-aristokrat kim varsa hiç ayırmadan herkesten bu parayı topluyor ve devlete büyük kazanç sağlıyordu. Evet birileri CENNET ARZUSU şampuanı ile sakal yıkatıp, örgüt üyelerine Cennet vaad ederken, birileri de onlar sayesinde KREATİF YIKIM sonrası Suriye cehenneminde PAYLAŞIM'a hazırlanıyor.
PKK da bu paylaşım uğuruna Türkiye'yi masadan uzak tutmak, Türkmenleri Akdeniz yolundan sürmek uğuruna birileri adına SUR'da, Cizre'de kendini yırtıyor.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş sakal traşı olup, güzelce giyindikten sonra aniden Rusya'ya boşuna gitmedi. Onun için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Demirtaş Rusya dönüşü, kulağına söylenen sufleyi Özyönetim diye haykırıyor" diye boşuna söylemedi.
Moskova'nın güdümüne giren Kandil "Sakal traşını ol, Rusya'ya git" dedi.
Demirtaş da onu yaptı, dönüşte Deli Petro'ya Kandil'in "Sakal Traşı vergisi"ni ödüyor.
Nişantaşı'ndakilerin sakalı yok ki, tüm bu olanları anlasın! Ellerine silah tutuşturulup hendeklere sürülen gençlerin tüyü terlememiş ki bunu anlayacak kapasiteleri olsun! Benim de sakalım yok ki, çıkıp tek başına anlatabileyim! Kullanıyorlar, zamanı gelince çöpe atıldıklarında KIL olacaklar...

Takvim
31 Aralık 2015 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;