DÜNYA

Bekir Hazar : Büyük heyecan

Tarih
26 Mart 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
BUGÜN sizlerden uzaklarda heyecanlı bir yolculuğun başlangıcındayım.
Ecdadımızın göç ettiği yerlerden birinde, Kazakistan'ın güneyinde, Türkistan bölgesindeyim.
Turizm ve tanıtım organizasyonu çerçevesinde Türk Cumhuriyetlerinden Türkistan'a gelen çok sayıda gazeteci ve sanatçı ile dört gün boyunca etkinliklere katılacağız. Türkistan'ın muazzam tarihi dokusuna yolculuklar yaparak atalarımızla manevi bağlar kuracağız. Bizlerin Müslüman olmasına vesile olan büyük alim Hoca Ahmet Yesevi Hazretleri'nin huzuruna çıkacak olmamız heyecanımı daha da katlıyor.
Dünyada yaşanan krizler, entrikalar, savaşlar, Türk ve İslam coğrafyasında kenetlenmenin önemini daha da artırıyor. Yeryüzünde hiçbir ülkede olmayan muazzam bir gönül coğrafyasına sahibiz.
Son yıllarda bu anlamda inanılmaz bağlar kurularak, tarihi adımlar atıldı. Hayal bile edemeyeceğimiz kucaklaşmalara tanık olduk. Kartopu yuvarlanmaya devam ediyor ve artık durdurulamaz şekilde büyüyerek çığa dönüşüyor. Batı dünyasının Haçlı- Siyonist ittifakları bu gücümüzü en iyi bilen şer şebekeleriydi.
O yüzden Türk ve İslam alemini bölmek, birbirine düşürmek, darbelerle bu ülkeleri yönetmek adına her türlü sinsi operasyonlarını sürdürdüler. Amerika gitti İslam dünyasında Arapları algıyla yönetmek için haber kanalı dahi kurdu.
Ancak bu haber kanalı izlenmeyince şaşkına döndüler.
Üzüldüler. Ardından Arap dünyasına hitaben müzik kanalı kurdular. Bir anda zirveye çıkınca o kanal, ikinci şoku yaşadılar.
Hiç beklemiyorlardı bu kadar izleneceğini.
Kültür emperyalizmi ile kendilerinden nefret eden insanların zihinlerine girdiler.
Hollywood filmleri, çizgi filmler ve aralara serpiştirilen binlerce sembol ile bilinçaltlarına girdiler. Dünyada psikolojik savaşın eşliğinde yasadışı olan zihin kontrolünü kurmayı, insanları bilinçaltına işlenen kültür emperyalizmi ile yönlendirmeyi sağladılar. Zihin kontrolü çalışmalarını yaptıkları en başlıca yer Türk ve İslam dünyasıydı.
Bu coğrafya asla bir araya gelmemeli, asla birleşmemeliydi. En büyük korkuları buydu.
Allah'a şükür bu kabusları artık gerçeğe dönüşüyor. Türkiye ve Kazakistan liderliğinde Türk coğrafyası hem kültürel hem siyasi hem de askeri anlamda "Türk Birleşik Devletleri" projesinin ilk adımını birkaç ay önce İstanbul'da attılar. 
Tarihi İstanbul Zirvesi: Türk Konseyi'nden Türk Devletleri Teşkilatı'na, Dış Politika Ömer Kocaman | Kriter Dergiİlk defa bu dönemde uyuyan dev kararlı yönetimler sayesinde uyandırıldı. Bütün dünyanın Ukrayna'da yaşanan yıkımı korku ve dehşetle izlediği bir dönemde Türkiye savaşı durduracak tek ülke olarak yeryüzünün gündemine girdi. Mart ayında 40'a yakın dünya lideri Türkiye Başkanı ile görüşmeye koştu.
İçlerinde AB liderleri Almanya ve Fransa dahil, İngilizlerden BAE ve Yunanistan'a kadar herkes vardı.
İsrail bile çıkarlarını korumak için Türkiye'ye mahkum olduğunu biliyor, barışmak için can atıyordu. Onlar da Ankara'da kuyruğa girip masaya oturabildiler.
Türkiye, herkesin birbirine bilendiği ve düşmanlıkların hızla arttığı bir dünyada, baş döndürücü bir trafiğe ev sahipliği yapıyor.
Bununla da yetinmiyor, Batı'nın darbelerle ve kan tarlaları kurarak sömürdüğü Afrika'nın en ücra köşelerine kadar giderek zalimlerden kurtulmak isteyen tüm ülkelerle kucaklaşıyor.
Sessiz ve derinden yapılan çalışmalarla tam 25 Afrika ülkesi ile savunma anlaşmaları yapıldı. Türk zırhlı araçları ve insansız hava araçları artık Afrika ülkelerinde Batı'nın kan emici sömürüsüne başkaldırıyor. Afrika madenleri, doğalgaz ve petrolünü sömürmek isteyen bu Haçlı- Siyonist ittifakı önce gözlerine kestirdikleri ülkelerde terör örgütleri kuruyorlardı.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;