SİYASET

Bekir Hazar : Dezenfekte

Tarih
10 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar

Darbenin ilk günleriydi. Teröristlerin yeryüzünde kaçacak delik arayacaklarını yazmıştım. Hatta "Yakında Kandil'e sığınan FETÖCÜLERİ görebiliriz" demiştim. Bunu tahmin etmek için kalp gözüne gerek yoktu. Çünkü ihanet edenlerin kaçabileceği yer hainlerin yuvalarıydı. Nitekim beni yanıltmadılar. İstihbarat, 3'ü general 60 darbeci subayın Kandil'e sığındığını tespit etti.
Batı'ya "Hizmetinizdeyim" diyen sözde Mesih FETÖ hainlerini ALLAH'ı inkar eden PKK'lılar koruyor.
Yıllardır "Terör Neden bitmiyor" diye soruyoruz.
Böyle asla bitemezdi.
İçimizdeki hain çıyanlarla,dağdaki yılanları halledemezdik.
Yılanlarla çıyanlar aynı familyadandır.
Zehirli sürüngenlerdir. PKK'yı vurmaya giden uçakları, FETÖ'nün üniformalı teröristleri haber veriyordu. Türkiye PKK'nın liderlerini ortadan kaldırmayı hedefliyor ama hep son anda kaçırıyordu. Hainlerin ittifakı kim bilir kaç vatan evladının canına mal oldu? Kim bilir PKK içine sızmış kaç MİTÇİ'yi, FETÖCÜ alçaklar ihbar edip öldürttü. Yıllardır orduda görev yapan subaylarla konuşuyorduk. "Pusuya yatıyoruz, önümüzden 100 PKK 'lı geçiyor. Son anda üst rütbelerden 'Vurmayın, geçsinler' talimatı geliyordu. Deliriyorduk" diyorlardı.
İnanamıyorduk. FETÖ hainlerinin darbe girişimi gerçekleşseydi Türkiye en az dörde bölünecekti. Erdoğan'ı indirmek, ülkeyi parçalamak demekti. Abdülhamid Han'ı da tahttan indiren "Batı'nın hizmetindeyiz" diyen ittihatçı hainlerdi. Kimi İngilizciydi, Kimi Almancı. Kısa sürede Balkanlar elden gitti. İttihatçı iki Paşa Yıldız'da göz hapsindeki Abdülhamid Han'a koşarak "Bir yerlerde bir hata yaptık. Ülke elden gidiyor. Sen siyasette dehasın.
Ne yapmalıyız?" diyerek yardım istediler.
Abdülhamid Han "İhanetiniz sonrası 3 ayda giden Balkanları artık 30 yılda geri alamayız" dedi. Hainlerin yuvarladığı kartopu çığ olmuş artık geri dönüş yoktu.
İstanbul'dan çekilmeyi bile planlayan iki Paşa "Düşman Çanakkale'ye geliyor" diye yalvaran gözlerle baktı. Abdülhamid Han kendisini devirenlere "Merak etmeyin Çanakkale'ye öyle bir tahkim yaptırdım ki,kimse geçemez" dedi.
Allah'a şükürler olsun; FETÖ terörünün karşısına HALK Çanakkale ruhuyla dikildi.
Batı o yüzden karalar bağlayarak, darbecilerin yanında yer alıyor. İştahla ülkemizin parçalanmasını beklediler. Türkiye'den 3. Dünya ülkesi 4-5 ayrı memleketin çıkması için pusuya yattılar. Hepsinin darbe girişiminden haberi vardı. Hitler 2. Dünya Savaşı öncesinde ülkesindeki savunma dergilerinde nasıl saldıracağını anlatan analizler yazdırdı. Avrupa'nın diğer ülkeleri "Saldırı planları bu kadar açık yazılır mı? Demek ki şaşırtmaca yapıyor.
Hitler'in başka saldırı planları var" diyerek o dergilerde yazılanları es geçtiler.
Halbuki Hitler "SIRR I saklamanın en güzel yolu şeffaflıktır" diyordu. O dergilerde yazılan saldırı planları ile Avrupa'yı yerle bir etti. Bugün baktığımızda aylardır ABD ve Avrupa basınında "Erdoğan'ı indirme" başlıkları atılıyor. Önce Erdoğan'ı yüzlerce yayın organı ile dünyaya "Diktatör" ilan ettiler. Sonra "Zemin hazırlandı, diktatör algısı başarıyla oluşturuldu, dünya şimdi darbeyi alkışlar" diyerek 2. aşamaya geçtiler. Haçlı-Siyonist ittifakına ait tüm dergilerde onun için aylardır NEOCONLAR, CIA emeklileri "Darbe" diye bağırıyor. ABD yönetimini ve CIA'yı "Türkiye'ye müdahaleye" çağırıyor.
Hepsini bu sütunlarda yazdık, adamlar geliyor dedik... Ancak feryatlarımızda sevgili Ergün Diler ile birlikte yalnız kaldık. Adamlar darbe sırlarını, medyada ŞEFFAF analizlerle açık açık yazdılar. Ve CIA güdümlü FETÖ ahmağını topun ağzına sürdüler. "ONE MİNUTE" çıkışından sonra Dubai'de Arap ülkeleri toplandı. O toplantıyı takip eden Türk gazeteci dostum diyor ki; "Kürsüye City Bank ceosu çıktı. 'Beyler tehlikenin farkında mısınız? Sokaklarda insanlar sizin posterinizi taşımıyor. Tüm Arap ülkelerinde insanlar Erdoğan posteri ile dolaşıyor. Bunu daha ne kadar seyredeceksiniz?' diye bağırdı" Evet, büyüyen, Ortadoğu hatta Afrika halkları ile kucaklaşan, enerji hatlarına açılan ve ABD'nin jandarması olmamak için direnen bir Türkiye vardı artık. Ve dünyayı taşıyan THY gibi dev asa şirketlere sahipti. Halbuki 14 yıl öncesine kadar Türk uçağı Londra'ya vardığında tüm yabancı yolcular indiriliyordu.
Türkler aşağılanarak uçakta bekletiliyordu.
Dezenfekte etmek için. Bizi FETÖ ile tekrar karantinaya alıp "Dezenfekte" kuyruğuna sokmak istediler. HALK tokadı yapıştırdı!

Takvim
9 Ağustos 2016



YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;