AK Partililer çıkıp...
AK Partililer çıkıp...
Şöyle demeliler:
*
İnşaatlara, betonlara boğduk aziz İstanbul’u...
Ortada gram toprak bırakmadık.
Bu yüzden yağmur suları, hasretle aradığı toprağı bir türlü bulamıyor.
Toprakla buluşamayan yağmur suyu ne yapar? Ne yapacak? Aha böyle sel olur felaket olur, taşar babam taşar.
Yağmuru düşünmedik, seli düşünmedik, başımıza gelecekleri düşünmedik.
Günahımız çok, vebalimiz çok, hatamız çok.
*
CHP’liler çıkıp...
Şöyle demeliler:
*
Umut diye gördüğümüz şu Ekrem Başkan’ın yaptığına bakın hele siz.
Daha kırkı çıkmadan izin üstüne izin aldı.
Madem her fırsatta soluğu Bodrum’da alacaktı, niye “Kaybedecek bir dakikamız bile yok” falan diye milleti umutlandırdı ki?
Alarm verilmiş, uyarı yapılmış... İnsan böyle bir günde işinin başında olmaz da ne zaman olur?
Yardımcısı bile “Ben Ekrem Bey’e ulaşamıyorum” diyor, olur mu böyle şey!
Cumhurbaşkanı olacağım diye İstanbul’u saldı Ekrem Başkan.
AK Partililer bunları derse...
CHP’liler de bunları derse...
Bütün bu söylenenler birleşir ve ortaya tastamam hakikat çıkar.
Böylece...
İstanbul’daki sel felaketiyle tartışma yaşanmış bitmiş olur.
Üstelik saygılıca...
‘BOŞ KONUŞMAYIN’ DEDİ KUCAKLAYICI EKREM BEY
Yahu Ekrem Bey... Madem sizi eleştirenlere “Bunlar boş konuşuyor boş” diye cevap verecektiniz... Ne diye “Biz çok farklı olacağız çok... Üslubumuz çok farklı olacak... Kucaklayacağız...” falan diyerek bizi beklentiye soktunuz ki?
*
Yahu Ekrem Bey... Madem “İstanbul’da afet oldu, İstanbul’un başkanı nerede” diye sormanın boş konuşmak olduğunu söyleyecektiniz... Ne diye sol yumruk havada “Bundan sonra herkes korkmadan, çekinmeden konuşacak” diye haykırdınız ki?
*
Yahu Ekrem Bey... Siz daha İstanbul’a belediye başkanı olabilmişken... En küçük bir haklı eleştiride “Boş konuşmayın” falan diye racon keserseniz... Koca ülkeyi yönetecek gücünüz olsa... Bugünleri aratır mıydınız, aratmaz mıydınız? Dininize imanınıza doğru söyleyin.
YORUMLAR
1976 kez izlendi
2108 kez izlendi
984 kez izlendi
1302 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.