SİYASET

Ahmet Hakan : Provokatörler Ekrem İmamoğlu’nu parlatıyor

Tarih
03 Şubat 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama Ekrem İmamoğlu, halka dokunan bir kampanya yürütüyor İstanbul’da. Sürekli pazarda, çarşıda, sokakta...

Böyle olunca da provokatörler açısından gayet kolay ve ulaşılabilir bir hedef haline gelmiş durumda.

Şu ana kadar Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyonlardan şu üç sonuç çıktı: 

BİR: Ekrem İmamoğlu’na sokak ortasında olmadık hakaretler ve galiz küfürler edilmesi... Ekrem İmamoğlu’nun nasıl da sonsuz sabırlı bir insan olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasına yol açtı.

İKİ: Kameralar önünde Ekrem İmamoğlu’na “Sana kafa atmak istiyorum” falan diyerek ağır provokasyonlar yapılması... Ekrem İmamoğlu’nun tahammül eşiğinin yüksekliğini ortaya koydu.

ÜÇ: Her sokakta önceden kurgulanmış ve ayarlanmış provokatörlere maruz kaldığı halde bir milim bile gerilememesi... Ekrem İmamoğlu’nun ne denli yüksek bir motivasyonla ve moralle çalıştığının kanıtı oldu.

 

Kısacası provokasyonlar ters tepiyor.

Ve her provokasyonun ardından...

“Yahu şu Ekrem İmamoğlu amma da sabırlı, amma da tahammüllü, amma da hoşgörülü, amma da demokrat, amma da yılgınlıktan uzak bir adammış!” algısı daha da yerleşiyor. 

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Emir Yildirimel

    04 Şubat 2019 14:07
    2 0
    Siz kendinizi kandırmaya devam edin Ahmet bey, bunun da sonu diğer çatı adaylariniz gibi olacak emin olun. 1 Nisan da yine yazacağım bunu bu kosenin altına:))
  • Tespit

    04 Şubat 2019 11:04
    2 0
    Ahmet Efendi, bırak bu işleri artık. Kimi parlatsan akıbeti hüsran oluyor. Sen de, netice(!) öpmekten kenef gibi kokmuş nefesinle baş başa kalıyorsun. Ben sana yerleşen algıyı söyleyeyim: "Yahu bu adam amma da yüzsüzmüş. Suratına tükürsen şükür çekiyor. Surat mı ayakkabı köselesi mi belli değil..."
  • Bülent

    03 Şubat 2019 22:09
    2 0
    Züğürt tesellisi....
  • HAYDAR TOPÇUOĞLU

    03 Şubat 2019 20:43
    3 0
    YA AHMET HAKAN SEN BU DEDİKLERİNE İNANIYORMUSUN KALBEN YA ADAM DEMİŞ SANA UÇARAK KAFA ATÇAM ODA TEBESSÜM ETMİŞ YA ETMEYİP TE ORADA ADAMI DÖVECEK MİYDİ SİYASI HAYATINI Bİ TİRECEK MİYDİ HA YA İNAN SENİN GAZETEÇİK ANLAYIŞINDA Bİ EKSİKLİK VAR KUSURA BAKMA DAHA ÖNCE DE DEMİŞTİM TAM Bİ GAZETECİ DEYİLSİN
  • Yavuz

    03 Şubat 2019 12:55
    5 1
    Yok yok Ahmet Hakan biz şöyle anlıyoruz 1) Amma yüzsüz 2) Amma da arsız 3) Amma da Pişkin bir şerefsiz olarak algıladıkları. Ulan Ahmet hakan Türk ve Müslüman Katili Makarios un heykelini diken birisi Ne kadar şerefsiz olur sence . Gerçi sende ondan aşağı değilsin hani.
  • Mustafa

    03 Şubat 2019 11:55
    4 1
    Ne yapılsa boş..Treni zamanında kaçırdılar. Millet geçmişi iyi biliyor.Zira sütü içerken ağzı yandı gari, ayranı üfleyerek içiyor. Neme lazım..
  • Baki

    03 Şubat 2019 11:01
    7 0
    Ahmet Hakan çok haklı bir konuya işaret etmiş ama ters köşe yapmış ben bu provakatörlerin bizzat CHP tarafından ayarlandığını ve venizelos imamoğlunun ne kadar hoş görülü bir kişilik olduğu imajını vermeye çalıştığı kanaatindeyim.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;