GÜNCEL

Ahmet Hakan : Özel bankalardan niye hiç ses çıkmıyor

Tarih
17 Nisan 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

GÜNLERDİR tartışılıyor özel bankalar.

*

Ülkenin Hazine ve Maliye Bakanı, “Bu yaptığınızın maske stoklamaktan farkı yok. Bu dönemde millete bir katkınız olmayacak da ne zaman olacak?” diyor.

*

Tek bir özel banka bile çıkıp da bir şey demiyor.

*

Biz gazetede yazıyoruz. “Bırakın millete ekstra katkıda bulunmayı... Mevduat bozdurana bile zorluk çıkarıyor özel bankalar” diyoruz.

*

Özel Bankalar İstihdam Konusunda Sınıfta KaldıBütün özel bankalar, ölü taklidi yapıyor.

*

Ne “Haklısınız, pardon!” diyorlar, ne de “Haksızsınız, biz şunları şunları yaptık” diyorlar.

Susarak, sessiz kalarak, geçiştirerek, hiç ses etmeyerek, üzerlerine almayarak, görünmez olarak bu süreci atlatabileceklerini zannediyorlar.

*

Korona fırtınası öyle büyük esiyor ki... Bu taktik zerre işe yaramaz. Özel bankaların bu iddialarla yüz yüze gelme cesareti gösterip hesaplaşmaları şart.

BEN İŞTE BU İMAMOĞLU’NU TAKDİR EDİP SEVMİŞTİM

İSTANBUL Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ramazanda zekât ve fitrelerinizi belediyemize bağışlayabilirsiniz, biz de ihtiyacı olanlara dağıtalım” diye bir açıklama yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurusunu yaptığı yardım kampanyası için sosyal medyada “Zırnık yok” diye seslerini yükseltenler olmuştu ya...

Hükümet yanlıları işte buna gönderme yaparak... Sosyal medyada “Ekrem’e zırnık yok” diye seslerini yükselttiler.

*

Erdoğan'dan sonra İmamoğlu da zekat ve fitre istedi: İBB'ye verin ...“Ekrem’e zırnık yok” denmesi karşısında...

İmamoğlu’nun yanıtı şu oldu:

“Ekrem’e zırnık yok diye sosyal medyada büyükçe bir kampanya başlatmışlar. Zekât ve fitreler Ekrem İmamoğlu için değil ki, yüz binlerce ihtiyaç sahibi İstanbul’daki ailemiz için. Ama ben yine de benim çağrımı yaygınlaştıran, belki de ulaşmakta güçlük çekeceğim insanlara videomu ulaştıran bu arkadaşlara inanın teşekkür ediyorum.”

*

Son zamanlarda çatışmacı bir görüntü veren, hep mızmız bir edada olan, sürekli şikâyetçi görünen, kendisini Türkiye’deki kutuplaşmanın bir parçası haline getiren...

Bir Ekrem İmamoğlu portresi belirmekteydi.

*

Bu cevap, o can sıkıcı portreyi bozdu. Bana eski İmamoğlu’nu hatırlattı. Dostça söylüyorum: İmamoğlu’na bu tutum yakışıyor. Bundan milim sapmasın.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • erhan pehlivan

    22 Nisan 2020 17:18
    0 0
    Gülmek mi istiyorsun? cem yılmaz yada bkm yapımı tiyatrolara gerek yok. yok ki? önce Ahmet Hakanı oku yetmezse (ki ben okurken acayip güldüm. Okudum diyorum çünkü gülmekten bir şey yazamamıştım. şimdi bir daha dinleyeyim dedim dinleyemedim.) bahsi geçen şahsın yaptıklarına bak. Ahmet hakanın sesli makalede dinletilmesini anlayamıyorum. burası komedi dükkanı değil ki.. neyse saygılar pardon iyi eğlenceler :)
  • Asıl Nadir

    19 Nisan 2020 00:06
    0 0
    Ahmet Hakan sen ki islamı azda olsa bilirsin. Belediyelerin zekat dağıttığı nerede görülmüş, hele o zekat gibi islamın temel taşı ibadeti, din ile hiç alakası olmayan CHP li e. İmamoğlunun haddimidir. Bu kurta kuzuyu teslim etmektir. İmamoğlu önce belediyeyi yönetmeyi becersin, rüştünü ispat etsin. Soyadının imamoğlu olması onu zekat memuru yapmaz. Herkes kendi işini yapsın..!
  • Asım

    17 Nisan 2020 23:22
    2 0
    Ortaya bir rahle koy "Yalan yanlış Yasin okuma şovu" daha yap. Seni müslüman sanırlar. Yunan Medyasının Pontuslu Ekrem'i
  • Asım

    17 Nisan 2020 23:21
    1 0
    Tarkan bu aralar konser veremediği için parası bitmiş.
  • Fd

    17 Nisan 2020 21:14
    1 0
    Hangi safta olduğun belli değil bay yazar... İmamoğlu da sana hayran...
  • HAYDAR TOPÇUOĞLU

    17 Nisan 2020 11:29
    5 2
    TAVUK DA HEP YEMİN EDERMİŞ YAPMICAM DİYE AMA ARKASINI DÖNÜNCE O PİSLİĞİ YİNE YERMİŞ ONDANDA O DA O KADAR
  • Göktuğlu

    17 Nisan 2020 10:46
    4 2
    Peki Erdoğan kime verecekti yardımları?
  • Arslan

    17 Nisan 2020 09:25
    4 0
    Biz Turk milleti olarak araya papaz sokmayiz. Yardimi alip kendi ellerimizle ihtiyaci olana ulastiririz. Imamogluna ihtiyac hasil olmaz. Yapacaksa kendi yardimini yapsin. Belediyeninde imkanlarini kullanarak sirin gorunmeye calismasin.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;