POLEMİK

Ahmet Hakan : Mine’ye ağzının payını Dilek İmamoğlu vermeli

Tarih
04 Nisan 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

MİNE Kırıkkanat adlı faşizmin köhne sesi yine kafayı çıkarmış.

Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu’nun aile fotoğrafını yayınlayıp altına şu yorumu yazmış:

“Çeyrek yüzyıldır İstanbul’a yakışır düzgün bir aile fotoğrafına hasret kalmıştım. Teşekkürler İmamoğlu ailesi! Bu fotoğraf gönlümde çiçekler açtırdı.”

*

 mine kırıkkanat ile ilgili görsel sonucu

Mine Kırıkkanat’ın yaptığı bu çirkinliğin benzeri, seçimden önce Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a yönelik olarak yapılmıştı.

Bu çirkinliğe karşı da Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu şu önemli çıkışı yapmıştı:

“Ben Sayın Semiha Yıldırım’ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi böyle... Bu tür mukayeseleri hiç iyi niyetli bulmuyorum.”

*

Dilek İmamoğlu, şimdi de bu Mine’nin ağzının payını vermeli.

Demeli ki:

“Onlar benim annem gibi, benim ablam gibi... Sen ne hakla benim annem gibilere, benim ablam gibilere ‘düzgün olmayan aile’ imasında bulunursun... Seni terbiyesiz seni... Çabuk özür dile... Yoksa senin gönlünde açan bütün çiçekleri yolarım.”

 

BEN ÖYLE İNANIYORUM Kİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

TAYYİP Erdoğan, 17 yıllık iktidarı boyunca kendisine yönelen her türlü kural dışı çelmeyi püskürttüyse... SANDIK sayesindedir!

*

Tayyip Erdoğan, uluslararası güçlerin her türlü planlarına ve oyunlarına bu zamana kadar direnebilmeyi başardıysa... SANDIK sayesindedir!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    05 Nisan 2019 16:54
    0 0
    mineye laf etme. o türkiyenin en laik, seküler, aydınlanmacı, yogacı, üstenci,yakoben,faşizan,franko kolonyalist,batıcı, macron fransasının göz bebeği,merkelin kıskançlıgını belli ettiği,türkyede de aaah ben de mine olsam diye kıvranan ama koca dayagından bunalan kadınların hayali bir kişidir. senin agzna yakışmıyor ona laf etmek ahmet..gülriz sururi giderken bir demeç vermişti de, mine gibi cumhuriyetçileri işaret etmişti.hadi bakalım.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;