GÜNCEL

Ahmet Hakan : E hani direniş falan?

Tarih
20 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

YPG, Afrin’de arkasına bile bakmadan kaçtı.

O zaman soralım sosyal medyada günlerdir YPG goygoyu yapanlara:

- E hani Afrin’e girmek zordu?

*

- E hani büyük direniş olacaktı?

*

- E hani Afrin’i Vietnam’a çevirecektiniz?

*

- E hani sıra meskûn mahal çatışmasına geldiğinde işler tersine dönecekti?

*

- E hani YPG, içeri doğru çekilerek çatışmaya girecekti.

*

- E hani Afrin’i almak kolay değildi?

*

Ne oldu yahu?

Dilinizi mi yuttunuz?

 

KEŞKE O HEYKELE DOKUNULMASAYDI



YPG yanlıları, YPG’nin arkasına bile bakmadan kaçmasını unutturmak için...

Demirci Kawa heykelinin ÖSO güçleri tarafından yıkılmasını ön plana çıkarıyorlar.

*

“Demirci Kawa”, Kürt mitolojisinde haksızlığa ve zulme direnişin sembolüdür.

YPG yanlıları, işte buradan hareketle...

Propaganda yapacak malzemeyi bulmanın sevinci içindeler.

“Özgürlüğümüzün sembolüne saldırdılar” falan diyorlar.

Ve YPG’nin arkasına bile bakmadan kaçmasını unutturmaya çalışıyorlar.

*

Afrin’in düşmesini 18 Mart’a denk getiren kurmay zekâya, YPG yanlılarına böyle bir propaganda fırsatı vermeyi hiç yakıştıramadım.

yazının devamı için tıklayın

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 15:13
    1 0
    ALPEREN İHVANIMA. o iskele sancak dönemleri bitti. şimdi nişantaşılı olmak var anasını satayım mı demişti şair. o hesap işte. sen hala iskele sancakta kaldıysan benim gibi hayal kırıklıkları içinde yaşarken o yatlarda patronu ile içki fışkı masalarında..eski camlar bardak olmuş. bizim mllet de bu camı çam DİYE OKUR da çamdan bardak ne diye değil bana kendine de sormaz. selamlar alperen ihvanım.hanendeler, sazendelerle yaşamak daha tatlı..
  • ramanlı

    21 Mart 2018 14:15
    2 0
    bir kürt olarak söylüyorum....ne kürt tarihinde nede Kürt mitolojisinde “Demirci Kawa” diye bir efsane yok. bu tamamen marksist-kominist dinsiz pkk ve siyasi uzantısı tarafından şehir efsanesine dönüştürülmüş aslında onlardan başka da inanı olmayan büyük bir yalandır.
  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 13:05
    1 0
    tabi bu yorumları en altttan yukarı doğru okumak lazım. bu çok lüks okullardaki solcu talebe ne oluyor diyeceğim,ama bakıyorum burada solculuk, sağcılık değil, MEZHEBİ GÖRÜŞ REVAÇTA. DİKKAT EDİN ESEDİ TUTANLAR, İRANA YAMANANLAR FALAN HEP AYNİ MEZHEBİ GÖRÜŞTELER. PKK TAKIMI VE HALKLARIN KARDEŞLİĞİ FALAN EDEBİYATİ YAPAN (70LERDE) TAKIM DA AYNIYDI.şimdi de bir partinin ön ayak olması var bu işe..durum ciddi. ve BATININ HAYALİ DE BU. UNUTMAYIN.
  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 13:01
    1 0
    taktım bu boğaziçine.türkiyenin en kaliteli, zengin bebelerinin okuduğu sosyetik okul dı mi burası. peki bu PKK ve DHKPC sevdalıları nasıl bu okuldalar. genelde doğulu ve ÖSS kazanıp geldiler. bizim gençliğimzde, deniz gezmişin haremini bildiğimiz ODTÜ vardı.orada da aşırı sol hakımdı. ULAN ELÇİ COMERİN ARABASINI YAKTILAR DA PENCEREDEN COMER NASIL DA BUNU GÖRÜP KAHKAHA İLE GÜLMÜŞTÜ..zavallı solcular..
  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 12:54
    2 0
    bunlara bir çare bulmazsanız, o üniversitelerde eğitim değil PKKlı yetiştirirsiniz. bu eylemi yapanları HEMEN OKULDAN KAYDINI SİLEBİLME İRADENİZ VAR MI.KORKUNUZ CHP Mİ.okuldan atılan kandile mi gider.zaten okulu bitirince de kandilin emrinde olacak. ne o akademisyen dedikleriniz PKKya güzellemeler yapıyor. siz de KORKUDAN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNE SIĞINIYORSUNUZ. ve onlar da her yere hakim oluyorlar.yazık. AKP de bu batı değerleri korkusu var ya.. her tokatı da hala batıdan yiyor.o da korkuyor.
  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 12:48
    2 0
    sizi bu aşağıdayazdığım ifadelerle tam bir anarşi içine sokma planı bunlar. hangi ülkenin üniversitesinde savaşan asker için rezil ifade kullanılır.o universite yönetimi ve güvenlik takımı niye kayboluyor. dünyada işte ispanya ETA dedim, cenazeye katılanlara hemen gözaltı yaptılar. TÜRKYEDE MEBUSLAR TERÖRİST CENAZESİNDE BE..NE ÖZGÜRLÜĞÜ. ÜLKEYİ ABD VE NATO DEĞİL BUNLAR YIKACAK.YÖK NE HALT EDİYOR. O DA MI ÖZGÜRLÜĞE SIĞINIYOR. YA DA FETÖ KORKUSU MU..
  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 12:45
    2 0
    şu boğaziçindeki PKK ve DHKPClileriin bizim çocuklara saldırması olayını sadece bir yazar dert edinmiş ve daha önceleri türkiye dünyanın en özgür ülkesi diye kasılan fuat uğur bile isyan etmede bugün. Fahrettin altunun yazısından bahsediyor.BUNLARA DEYVERİN, ÖZGÜRLÜK,İNSAN HAKKI,İFADE VE MEDYA ÖZGÜRLÜĞÜ,BATININ BİZİM GİBİ DEVŞİRME EGİTİMLİLER İÇİN KULLANDIGI BİR İFADEDİR. AHA İŞTE İSPANYA ETA .. DÜN NE YAPTILAR.
  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 12:40
    2 0
    kava heykeline bizim ingiliz devşirme eğitimlileri de çok bozulmuş. aklıma 1978lerde agah agbinin yazdığı kitaptaki cümle geldi. URGANLA ÇEKİLEN STALİN HEYKELLERİ demişti. cok güzel bir kitaptı.işte aradığımız fikir demiştik. gün ola,zaman geçe, sonunda agah ağbimiz siyasi hayatını BAŞINIZI AÇIP TA OKULA GİRSENİZ NE OLUR sözü ile bitirmişti.çok sever ve sayardık kendisini 78lerde. hatta biz hapiste, fikirlerimiz iktidarda sözü de onundur.
  • Faruk TOK

    20 Mart 2018 20:07
    0 0
    Yahu hevaller ne yaptınız ahmet hakanı üzdünüz
  • alperen

    20 Mart 2018 19:21
    3 0
    İSKELE SANCAK RPOGRAMLARINIZI YAPTIĞINIZ ZAMANDAKİ DURUŞUNUZU GÖSTERMENİZİ BEKLİYORUZ.AFRİNDE GÖREV YAPAN KAHRAMANLARIMIZ İÇİN ŞÖYLE OKKALI BİR YAZI YAZIN Kİ OGÜNLERİNİZE RAHMET OKUTUN.ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUZ. KENDİNİZ OLMAYI DENEYİN
  • özcan

    20 Mart 2018 16:45
    4 0
    Tüm bu saydıklarınız gerçekleşmediği için dışarıdakiler fazlasıyla üzülmektedirler. Anladık. Ama bizim içimizden bazı hainlerin ağıt yakmalarına ne demeli? romantik savaşçıları kuyruğu kıstırıp kaçmalarına bin türlü kılıf uydurmaktalar. kendilerini bu ülkeye ait hissetmeyen zavallılar, biraz adam olmayı deneseniz olmaz mı?
  • Mimar

    20 Mart 2018 15:14
    3 0
    Arkadaşlarına sitem yazısı gibi olmuş..." -e hani direnecektiniz :( " diyor. Sanki samimi bir arkadaşı sözünü tutmamış zannedersin.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;