SİYASET

Ahmet Hakan : CHP'nin kodamanları Muharrem İnce'yi tabii ki istemezler

Tarih
06 Temmuz 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ...

Muharrem İnce, başarısız olduğunda “Mıy mıy mıy... Biz aslında çok başarılıyız... Asıl başarısız AKP... Kurultay yok... İstifa yok... Biz işimize bakıyoruz...” falan diyecek tıynette bir adam değil.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ...
Muharrem İnce, hep çok konuşup da hiç iş yapmayanlarla değil hep az konuşup da sürekli iş yapanlarla yürümeyi tercih edecek karakterde bir adam.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ...
Muharrem İnce, koca partiyi sadece ve sadece Tayyip Erdoğan düşmanlığına yaslayacak ve her seçimde yüzde 20/yüzde 25’i garantileyip bununla yetinecek karakterde bir adam değil.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ...
Muharrem İnce, “Kürt sorununa duyarlıyım” diyeni Diyarbakır’dan, “İslami kesimden geliyorum” diyeni Konya’dan aday göstererek “Gidin, oralardan kazanın da gelin” diyecek kalibrede bir adam.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ...
Muharrem İnce, bunların rahatını bozacak, huzurlarını kaçıracak, alışkanlıklarını yıkacak, ezberlerini darmadağın edecek türde bir adam.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ...
Muharrem İnce, partide çalışmayana koltuğu dar edecek, partide toplumun tüm kesimlerini kucaklamayanı kamuoyu önünde haşlayacak, partide yan gelip yatanlara “kalkın ulan kalkın” diyecek bir adam. 

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ...
İdare-i maslahata kendilerini kaptırmış bu kodamanlar, Muharrem İnce gibi “esaslı devrim” vaadinde bulunanları çok tehlikeli bulurlar.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ...
CHP’li kodamanların hepsi ama hepsi... “Kemal Bey’le iyiyiz... Gemimizi yürütüyoruz. Ancak bu Muharrem’in sağı solu belli olmaz... Koltuklar gidebilir... Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey” havasındadır.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • mehmetm

    07 Temmuz 2018 22:33
    0 0
    Ölçen adamın, bırakın kalibresini her tarafı yamuk. Ölçülen de zaten yamuk. Yamuğun yamukla ölçülmesi gibi bir garabetle karşı karşıyayız.
  • coşkun

    06 Temmuz 2018 18:54
    0 0
    Ahmet Hakan sen ne yalak ne yüzsüz bi adam çıktın yaa.. Hani ne oldu seçim öngörülerin ? söylediğin herşey boş . Ben patronun olsam seni gazeteye çaycı bile yapmam
  • Mehmet

    06 Temmuz 2018 15:06
    0 0
    ya bu adam? da 2 -3 satır yazı yazıp bir o yana bir bu yana çark edip dünyanın parasını kazanıypr ya işte buna kıl oluyorum.
  • HAK DAVA

    06 Temmuz 2018 10:07
    2 0
    ULAN NE OLDU ŞEREFSİZ DAHA DÜNE KADAR CNN EKRANLARINDA CİLALAYIP PARLATTIKLARIN ÖVE ÖVE YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIKLARIN ŞİMDİ GODAMAN MI OLDU ADİ KÖPEK SİZ BU KADAR AŞAĞILIKSINIZ BİZ O ÖVDÜKLERİNE GODAMAN DERKEN BİZLERE KÜFÜRLER EDİP YANDAŞ MEDYA DİYE MERZUFON EŞŞEKLERİ GİBİ ANIRIYORUN YA SÖYLE BAKALIM SEN KİMİN YANDAŞISIN AMERİKA MI İSRAİL Mİ YAHUDİ LOBİLERİ Mİ MASON LOCALARI MI KİMİN YANDAŞISIN TASMALI KÖPEK...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;