GÜNCEL

Abdurrahman Dilipak : Kennedy’yi kim öldürdü!

Tarih
29 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdurrahman Dilipak
 1962’den 2017’ye, Kennedy öldürüleli yarım asır geçmiş. Trump, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Kennedy suikastına ilişkin gizli belgelerin paylaşılmasına izin vereceğini duyurdu. ABD Başkanı, “Daha fazla bilgi alınması için Başkan olarak uzun zamandan beri yasaklanan gizli JFK dosyalarının açılmasına izin vereceğim” ifadesini kullandı. 1992 yılında çıkartılan Kennedy Suikastı Kayıtları Yasası gereği, çoğunluğu FBI ve CIA›ya ait milyonlarca belgenin 25 sene içerisinde kamuyla paylaşılması gerekiyor. Bu süre 26 Ekim›de doluyor.

26 Ekim’de Pandorossa’nın kutusu açılıyor ve savaş kaldığı yerden başlıyor. Bu süreç Trump’ın hayatına malolabilir.. Çünkü sözkonusu suikast sıradan bir suikast değil. Bu işin bir ucu gelip FED’e dayanacaktır. O zaman da kızılca kıyamet kopacaktır. Çünkü derin devletin kozmik odasına uzanacaktır bu cinayeti bir ucu.

Bu arada başka bir haber: Beyaz Saray’a 2020 için aday şimdiden belli! Beyaz Saray için 2020’yi beklemeye gerek kalmayabilir de. Trump’ın ne zaman Beyaz Saray’dan ayrılacağı belli olmaz. Yeni aday da şimdiden belli; Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg. Düşünsenize yapay zekâların şekillendirdiği, sosyal medyanın ağırlıkta olduğu bir seçim kampanyası. Mark’ın üniversitede kız tavlamak için kurduğu arkadaşlık sitesi onu bir marka yaptı, servet sahibi yaptı, ama bakalım Beyaz Saray’a taşıyacak mı? Yani, göreceğiz, “seçmen tavlamak”, “kız tavlamak” kadar kolay olacak mı? “Mark” kimin sesi olacak, Cumhuriyetçilerin mi, Demokratların mı, Globalistlerin mi? Ve İslam politikası nasıl olacak, İsrail politikası nasıl olacak?.

Sahi Kennedy Neden Öldürüldü? Siyonistleri eleştirdiği için mi, İsrail Başbakanı Ben Gurion’ın, İsrail’de inşa etmekte olduğu Dimona Nükleer Santrali›ne karşı çıktığı için mi, İsrail›in saldırgan politikasına, Siyonist silah tüccarlarına, Mason danışmanlarına, Amerika›daki Yahudi lobisine, lobinin en güçlü ismi Rockefeller’a karşı çıktığı için mi? Yoksa Doları millileştirmek istediği ve karşılığı olan bir para yapmak istediği için mi?

Kennedy’nin katili Lee Harvey Oswald, ifadesi alınmadan önce bir bar işletmecisi olan Polonya Yahudisi Jack Ruby tarafından onlarca CIA ve FBI ajanının önünde öldürüldü. Warren komisyonuna göre cinayeti Oswald tek başına planladı ve gerçekleştirdi. Mordehay Vanunu isimli İsrailli bir nükleer tesis işçisinin anlattıkları da, bu işin içinde bir şekilde İsrail’in varolduğunu gösteriyor.

Şu iddiayı da bir kenara not etmek gerek: “Bir diğer iddia da bölge savcısı Jim Garrison’ın ortaya attığı Pentagon, FBI, CIA ve Gizli Operasyonlar birimlerinin ortak bir suikast planladığıdır. Jim Garrison suikast ile birlikte başkan yardımcısının göreve atanması sebebi ile hükümete gizli bir darbe yapıldığını iddia etmiştir. Suikastte 3 nişancının olduğunu iddia etmiş ve Clay Shaw adlı işadamının suikastta parmağı olduğu gerekçesiyle sanık olarak göstermiştir. Fakat gerek delillerin kaybolması, gerek olay gününde görgü tanıklarının çoğunun ifadelerinin kayıt altına alınmaması ve ulusal arşivdeki delillerin ulusal güvenlik sebebi ile gösterilmemesi yüzünden Clay Shaw suçsuz bulunmuştur.
1963’te Gizli Operasyonlar Şefi olan Richard Helms, Clay Shaw’un CIA için çalıştığını 1979›da kabul etmiştir.” Meclisin Suikast Araştırmaları Komitesinin dosyalarının ne zaman açılacağın henüz belli değil.

John Fitzgerald Kennedy Ocak 1961’den suikasta uğradı. Kasım 1963’e kadar görevde kaldı. 35. Cumhurbaşkanı idi. 29 Mayıs 1917, Brookline, Massachusetts’de doğdu ve 22 Kasım 1963, Cuma günü 12.30’da Dallas, Teksas’ta öldü.. Eşi Jacqueline Kennedy daha sonra Yunanlı armatör Onassis ile evlendi.

Bana kalırsa Kennedy suikastı Amerikan tarzı bir darbeydi, tıpkı İkizi Kuleler ve Pentagon’a yapılan saldırı gibi..

Bu arada; Abraham Lincoln ve John F.Kennedy arasında ilginç benzerliklerden söz edilir. Lincoln 16., Kennedy 35. Başkan. 1+6=7 ve 3+5=8, birbirini takip eden iki sayı. Trump 45. Cumhurbaşkanı 4+5=9. 9 aynı zamanda bir sonu ifade ediyor. 

İki başkan da suikast uğradı. İki başkan da Beyaz Saray›da iken birer çocuğunu kaybetti. William Lincoln ve Patrick Kennedy. Her iki çocuğun da adları ve soyadları 7’şer kelimeden oluşuyor. Aynı şekilde Lincoln ve Kennedy isimlerinin ikisi de 7 harften oluşuyor.

Lincoln’u John Wilkes Booth, Kennedy’yi ise Lee Harvey Oswald vurdu. Booth 1839, Oswald 1939 doğumludur. İki katil de duruşma öncesi halkın önünde vurularak öldürüldü.. Her iki katilin de üç isimden oluşan adı vardı..

Lincoln’ün sekreterinin ismi Kennedy ve Kennedy’nin sekreterinin ismi ise Lincoln’dür. John A. Kennedy ve Evelyn Lincoln.. İlginçtir Lincoln öldürüldükten sonra yerine kendi yardımcısı Andrew Johnson başkan seçildi. Andrew 1808, Kennedy öldürüldükten sonra yerine gelen yardımcısı Lyndon Johnson 1908 doğumludur. İki başkan demokratik hak ve hürriyetler konusunda çalışmalar yaptı, Lincoln köleliği kaldırdı, Kennedy ise siyahlara özgürlük ve eşitlik sağladı. Lincoln kongre seçimlerini 1846’da, Kennedy 1946’da kazandı. Başkan seçildikleri yıllar ise 1860 ve 1960’tır. Yılların sayısal toplamının ebced karşılığı 6 ve 7’dir. Her iki başkanın öldürüldüğü gün Cuma idi. Her iki başkan da güneyli suikastçılar tarafından ve başlarının arkasından vurularak öldürüldü. Suikasttan sonra Booth, tiyatro salonundan kaçmış ve bir depoda yakalanmıştı.
Oswald ise depodan kaçmış ve bir sinema salonunda yakalanmıştı. İkisinin ölümünden sonra da yerlerine bir güneyli başkan atandı. Lincoln’ün suikasta uğradığı tiyatro binasının adı Ford’dur. Kennedy’nin ise suikasta uğradığında karısı içinde bulunduğu arabanın markası Ford’dur ve arabanın modeli Lincoln’dür.

Yine bir diğer ilginç benzerlik de Kennedy vurulmadan bir hafta önce ünlü sanatçı Marilyn Monroe ile bir araya gelmişti. Lincoln ise yine suikasttan bir hafta önce Monroe, Maryland›de bulunmuştu..

İlginç değil mi? Benim için daha ilginç olanı ise, “Kennedy’yi, kim niçin öldürdü” sorusunun cevabı olacak. Bu sorunun cevabı bizi ABD’nin derin gerçeğine götürecek çünkü. 15 Temmuz’un şifresi, bu derin gerçekte gizli. Gerçekten (!?) ABD ne kadar demokratik, şeffaf ve özgürlükçü bir ülke değil mi? Selam ve dua ile. 

YeniAkit
29 Ekim 2017

 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • rıza

    30 Ekim 2017 11:39
    0 0
    üstad hurufiliğe mi sardın... biliyorsun birileri tarafından topa tutulabilirsin yada kendi kendini eleştirebilirsin.... ne garip dünya . imtihan dünyası.
  • Karem

    30 Ekim 2017 08:14
    0 0
    Kennedy ve lincoln ikiside Küresel efendileri sevmeyen insanlardır. Trump da onlardan biri. Ancak ilk ikisi çok zeki ve akıllı birisiydi.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;