SİYASET

Abdulkadir Selvi : Muhalefetin ikinci adımı ne olacak

Tarih
23 Nisan 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi

DEMİREL’e ait olan, ”Siyasette 24 saat bile uzun bir süredir” sözünün pabucu dama atıldı. Artık siyasette saatlerin hatta dakikaların önemli olduğu bir döneme girdik. Muhalefet cephesinde baş döndürücü bir trafik yaşanıyor. Kritik bir 72 saate girdik.

Normalde bugünkü yazıların başlıkları ‘Gözler YSK’da’ olacaktı. Ancak Kılıçdaroğlu’nun hamlesiyle CHP’den istifa eden 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesiyle birlikte dengeler değişti. İYİ Parti’nin seçimlere girmesinin önünde hiçbir engel kalmadı. Pazartesi günü İYİ Parti’nin seçimlere giremeyeceğini ilan etmesi beklenen YSK, pazar günü İYİ Parti’nin seçimlere girmesi kararını aldı. CHP’nin kararını bir defalığına yapılmış bir hamle olarak görmemek lazım. Devamı gelecek. Şimdi bu hamlenin iki noktada siyasi sonuçları bekleniyor.

1- Cumhurbaşkanı adaylığı

2- Milletvekili seçiminde ittifak

CHP kurmayları, ”Kritik 72 saate dikkat. Baş döndürücü bir trafik yaşanıyor” uyarısında bulundular. Asıl önemli olan ikinci adım olacak. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay“AKP’nin hamleleri karşısında bizim de tedbirlerimiz var” dedi.

yazının devamını okumak için tıklayınız 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ali Haydar

    23 Nisan 2018 19:04
    1 0
    Feto'yu meclise tasiyip mesrulastirma hainligi
  • hursit dilaver

    23 Nisan 2018 18:01
    1 0
    ikinci adım HALKÇILARLA IRKÇILARIN birleşmesi,ülkenin myanmara dönmesi olacak ama,allah buna izin vermeyecek. batı falan heveslenmesin, nusayri, haşdi şabi, zerdüşt vahhabi takımı da hiiç umutlanmasın.HELE TAKLA ATAN FETÖ TAYFASI DA HASRET ÇEKMESİN. BİR AYAKLANMA FALAN YAPARLARSA, ANINDA GÖRÜNTÜ EDİLİRLER.heveslenmesinler. ama ülke de epey hasar görecektir. evet kaç kere yazdım halkçılarla ırkçıların ortaklığı çok tehlikelidir..ırkçı kamalist ve laikçi takımının gözlerini kin bürümüş
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;