SİYASET

Abdulkadir Selvi : Gökçek istifa ediyor mu?

Tarih
16 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek cephesinde yeni gelişmeler var. Hafta sonu Gökçek açısından hareketli geçti.

Pazar günü Melih Gökçek’in makamını topladığı, pazartesi ya da salı günü istifa edeceği haberleri yayıldı. Görüştüğüm kaynaklar ise böyle bir sürecin beklenebileceğini ancak yine de ihtiyatlı olmak gerektiğini söyledi.

Gökçek ve AK Parti açısından zor bir süreç yaşanıyor. Gökçek, görevi bırakması yönündeki telkinlere karşı direniyordu. “Çoluğuma çocuğuma ne anlatacağım, yolsuzluğum mu var, FETÖ’cü müyüm, neden istifa edeceğim” diye itiraz ediyordu.10 gün içinde görevini bırakması yönündeki talepler karşısında, “İstifa etmeyeceğim, beni görevden alsınlar” diye karşılık veriyordu. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararlılığı üzerine son günlerde bir yumuşama belirtisi seziliyordu. Hafta sonu ise istifa edeceği haberleri gelmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK toplantısında, “Melih Bey’le son bir kez daha konuştum. Gereğini yapacak” demişti. AK Parti bu işi suhuletle çözmek istiyor. Ama kolay bir iş değil. Ancak Erdoğan bu konuda kararlı, geri vitesi yok. “Gereğini yapmayan olursa biz gereğini yapacağız” diyor.

GÖKÇEK’İ KİLİTLEME

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HURSİT DİLAVER

    17 Ekim 2017 16:18
    0 0
    istanbuldan sonra ankara da da istifa olursa bu CHP aklı, sıra beştepede der ve yürüyüş yapar. o gece havai fişek şenliği yapar. İSTANBULDAN SONRA ANKARA DA DÜŞTÜ DİYEN ŞU ANDA AHABER SPİKERİ CAN OKANARIN KULAKLAR ÇINLASIN. ŞİMDİ TAM TERSİ OLUYOR. İSTANBULDAN SONRA ANKARA DA DÜŞÜYOR.yazık. AKP ayağına sıkıyor. LAFA BAK CAN ÇEKİŞE ÇEKİŞE.. siyaset bu. NASIL DA BEKLİYORLAR
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;