GÜNCEL

Abdulkadir Selvi : Ebru’yu da al ABD’ye gel

Tarih
06 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
  ‘BİR kitap okudum hayatım değişti’ gibi bir şey. Reza Zarrab Amerika’ya bir seyahat yaptı, hayatı değişti. Zarrab’ın Amerika seyahatinin perde arkası aralandıkça, ilginç bağlantılara ulaşılıyor.

Zarrab, ısrarla eşi Ebru Gündeş’le birlikte kızları Alara’yı Disneyland’da eğlendirmek için Amerika’ya gittiklerine inanmamızı istiyor. Dünyada İran’a ambargo uygulayan tek ülke Amerika, sen İran’a ambargoyu delen kişi olarak gösteriliyorsun, buna rağmen dünya haritasında başka bir Disneyland bulamıyor, küçük kızını eğlendirmek üzere Amerika’ya gidiyorsun. Bizim de buna inanmamızı istiyorsun. Anladık, her şeyi yaptın, bari aklımızla alay etme.

Zarrab, ABD’deki mahkemeye sunulan tapelerde, “Hapisten kurtulmam için yalan söylemem lazım” diyordu. Belli ki yalan söylemeye mahkemeye düşmeden önce başlamış. Zarrab’ın seyahati mercek altına alındığında Amerika’yı ziyaretten ziyade Türkiye’den kaçış planlaması olduğu anlaşılıyor. Zarrab, Türkiye’den kaçışını eşi ve kızını yanına alarak perdelemiş. Ama ilginç olanı, Zarrab’a bu aklı kimin verdiği?

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;