SİYASET

Abdulkadir Selvi : Anketlerde Afrin nasıl görünüyor

Tarih
08 Şubat 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Ben Afrin içine girilmesini asla doğru bulmuyorum” sözünü aktarırken “Bir tarafa yazın bu söz tartışma çıkaracak” demiştim. Öyle de oldu.
O sadece bir söz değil, CHP Lideri’nin Afrin konusundaki değerlendirmesini yansıtıyordu. O cümlenin devamını aktarıyorum:

“Çünkü bir kenti ele geçirmek gibi bir düşünce olmamalı. Biz niçin Afrin’e girdik? Terör örgütü Türkiye’nin sınırlarında konuşlanmasın diye. Temizledim mi? Temizledim. Nerede olmuştu? El Bab’da. Gittik El Bab’a, Fırat Kalkanı’nda belli bir yere kadar gittik. Türkiye’nin güvenliğini sağlamak için orada konuşlandık, durduk. Daha derinlere inmenin hiçbir mantığı yok. Hiç gerek de yok ona. Daha fazla şehit veririz yazık günahtır.”

Bu sözleri üzerine, “Peki sizin bu öneriniz sadece Afrin ile mi sınırlı yoksa Kobani ve Cezire için de geçerli mi?” diye sormuştuk. CHP Lideri, “Türkiye’nin sınır güvenliği sorunu nereler için geçerliyse hepsi için geçerli olması lazım” karşılığını vermişti.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    08 Şubat 2018 16:11
    0 0
    hiç dikkat ettiniz mi. benim gibi pir-i faniler bilir. bu adam yanı kemal, ismet paşanın son dönem simasına benziyor. bir traş olsun aynı ismet sanki. hele gözlükle falan tam ismet.hele ismetin bir resmi vardi,' duymadım ne diyorsun' derken ki kafasını uzatmasındaki pozu ,aynen kemalin yüzü ve tipi yahu. bu kadar mı olur.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;