SİYASET

Abdulkadir Selvi : AK Parti kulisleri

Tarih
06 Kasım 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
 AK Parti’de istifalarla boşalan belediye başkanlıkları için seçim zamanı. Bugün Ankara, haftaya Balıkesir büyükşehir belediye başkanı belli olacak.

Melih Gökçek’in istifasıyla boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna seçilecek. AK Parti’de yapılan temayül yoklamasında Mustafa Tuna birinci sırada çıkarken, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ikinci, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise üçüncü sırada çıktı. Mustafa Tuna’ya Melih Gökçek’in de sıcak baktığı söyleniyor. Gökçek öncelikle Veysel Tiryaki’nin seçilmemesi için çaba gösteriyordu. Mustafa Tuna’dan boşalacak olan Sincan belediye başkanlığına ise İlçe Başkanı Fatih Omaç getirilecek.

Haftaya ise Ahmet Edip Uğur’dan boşalan Balıkesir büyükşehir belediye başkanlığı için seçim yapılacak. Bu aşamada iki isim ön plana çıkıyorAltıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan. Balıkesir’in ayrı bir özelliği var. Belediye başkanlığından “ağlayarak”istifa eden Ahmet Edip Uğur’un seçilecek başkana göre pozisyon alacağı söyleniyor. Balıkesir’deki isim netleşince ne demek istediğimi anlatacağım.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Misafir Vatandaş

    06 Kasım 2017 15:32
    0 0
    sayın sevi kimle kazanacaksak onunla seçime gireriz diyen Reis Bilmiyor mu oyları adaya göre değil partiye ve reisin şahsı için veriyor.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;