SİYASET

Davutoğlu’cu eski milletvekilinden şok iddia! “Erdoğan aday etti ben kabul etmedim”

Tarih
14 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini belediye başkan adaylığını imzalamasına rağmen ret ettiğini iddia etti.

AK Parti’den ihracı istenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, “Son yerel seçimlerde AK Parti’nin şahsıma yaptığı Belediye başkan adaylığını Cumhurbaşkanı imzalamasına rağmen ret ettim eğer makam derdim olsaydı şuan belediye başkanıydım. Hala aptalca bazıları okumadan tanımadan araştırmadan sosyal medya geçmişime bakmadan yorum yaparak ‘vekil olmadığı için böyle davranıyor’ cahilliğini yapmaktadırlar. Oysaki bizi AK Parti adına birileri eleştirecek ise en az biz kadar AK Parti’ye hizmet etmiş ve bizim seviyede olması gerekir” dedi.

Ä°lgili resimAK Parti ile farklı düşünmeye başladık

İçten, "Son gelişmelerde kurucusu olduğum AK Parti ile son beş yıldır farklı düşünmeye başladık son üç yıl bu derinleşme daha da fazlalaştı. Önce Parti içi eleştiriler yaptık muhataplar ile görüştük yazdık çizdik beledik yine bekledik bekledik hiçbir şey değişmedi aksine daha fazla derinleşti" ifadelerini kullandı. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • dycal

    14 Eylül 2019 17:22
    1 0
    Bir diyarbakırlı olarak şu bankamatik milletvekiline sorun diyarbakıra ne yaptı.İhalleler peşinde koşmaktan başka,Diyarbakırda karşılığı omayan milletvekillerindendir kendisi.Bunlar pkk yı eleştirecek ......... yok,cep vekilleri..
  • Misafir

    14 Eylül 2019 14:02
    0 0
    Beni ne doktorlar, mühendisler istedi, hayır dedim.
  • mahoni

    14 Eylül 2019 13:22
    1 0
    veya kazanamayacagını bildiği için aday yapmış sende kazanamayacagını bildiğinden ret etmişssin sana koltuk vermemiş sadece senden kurtulmak için aday yapmış bunun siyeseten açıklaması budur
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Sakl��dır.

Rta Yazılım

; ;