GÜNCEL

Yusuf Kaplan'dan deprem sonrasında çöken GSM altyapısına tepki

Tarih
27 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, dün yaşanan depremin ardından yaşanan iletişim problemleri üzerine GSM şirketlerini eleştirerek "Asıl deprem GSM operatörlerinin çökmesi oldu, depremin şakası yok ama GSM şirketleri şaka gibiydiler" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, 'Deprem’e hazırlıklı mıyız?' başlıklı bugünkü yazısında dün yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından GSM operatörlerinin çökmesine tepki gösterdi. 

"GSM şirketleri, vahşî kapitalizmin bütün özelliklerini gösteriyorlar" diyen Kaplan'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

deprem gsm ile ilgili görsel sonucu"Dünkü depremde asıl 'deprem' GSM operatörlerinin resmen çökmesi oldu! Deprem’in şakası yok ama GSM şirketleri şaka gibiydiler! En fazla ihtiyacımız olduğu anda bir işe yaramayan telefon şirketleri ne işe yarar gerçekten, diye sormadan edemiyor insan!

Burada yeri geldi, mutlaka vurgulamak boynumuzun borcu: GSM şirketleri, vahşî kapitalizmin bütün özelliklerini gösteriyorlar: Fena halde semirdiler; hem çok iyi hizmet verip vermedikleri tartışabilir hem de özellikle bakım işlerinde tam anlamıyla vurdumduymazlar!

Ama reklamlara inanılmaz masraf yapıyorlar: Asıl israfı bunlar yapıyorlar!"


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;