GÜNCEL

Yürekliysen o ismi açıkla! Yok daha neler Pelin Gündeş

Tarih
20 Mayıs 2022
İzlenme
Kişi

AK Parti’deki vekillik koltuğunu kaybettikten sonra muhalif saflara geçen Pelin Gündeş "8 milyon 800 bin kişi vatandaşlık aldı, 3 milyon 800 bini oy kullanacak, AKP bunlardan 64 vekil çıkartmayı planlıyor" sözleriyle uçuk iddialar ortaya attı. Gündeş, "Bu bilgiyi 'kaynağının MİT olduğunu' söyleyen Türkiye'nin tanınmış bir gazetecisinden aldığını" derken söz konusu gazetecinin ismini ise veremedi.


AK Parti sayesinde bir dönem vekillik yapan Pelin Gündeş, muhaliflerin ekmeğine yağ sürmeye başladı. CHP’nin başını çektiği muhalefet savaştan kaçan Suriyeliler üzerinden AK Parti’yi yıpratmaya çalışırken eski AK Partili vekil Gündeş, sosyal medyadaki trollerin bile ağzını bırakacak iddialarda bulundu.

CHP yandaşı gazeteci Şaban Sevinç'e konuşan Pelin Gündeş, Türkiye’de vatandaşlık alan yabancıların sayısının 8 milyon olduğunu iddiasını ortaya attı.

"Bu bilgiyi 'kaynağının MİT olduğunu' söyleyen Türkiye'nin tanınmış bir gazetecisinden aldığını" iddia eden Gündeş, "Bunlardan 3 milyon 800 bini oy kullanacakmış ve AKP bu seçmenlerden 64 vekil çıkartmayı planlıyormuş" dedi.

Vekil eskisi, "Türkiye'nin tanınmış bir gazeteci" olarak kurguladığı kişinin ismini vermeye bile cesaret edemedi.


(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • ali baba

    20 Mayıs 2022 23:23
    0 0
    at yalanı ..... inananı
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;