GÜNCEL

Yılmaz Özdil’den provokatif ‘deprem’ paylaşımı

Tarih
25 Ocak 2020
İzlenme
Kişi

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medyada provokatörler cirit atmaya başladı. Berna Laçin ve Tuncay Özkan gibi deprem sonrası AK Parti’yi hedef alarak siyasi çıkar peşinde koşan muhalifler, deprem vergileri üzerinden bol bol edebiyat yapmaya başladı. Son olarak Sözcü yazarı CHP’li gazeteci Yılmaz Özdil de AK Parti’ye kinini kustu.

Twitter hesabından bir yazı paylaşan Özdil, “Deprem vergileriyle saraylar yapılacak, Elazığlı Profesör Naci Görür başta olmak üzere, uzmanların bangır bangır uyarılarına kulak asılmayacak, diyanete bilim bakanlığının dört katı bütçe verilecek, ak sosyete bebeğe tek taş pırlanta takarken, gariban millet hala kerpiç evde oturacak... Testi kırıldıktan sonra 'birlik beraberlik' nutukları atılacak!” ifadelerini kullanarak büyük bir skandala imza attı.

İşte Özdil’in paylaşımı:


Tepki, yağdı

Özdil’in provokatif paylaşımına sosyal medyada büyük tepki yağdı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ercan

    27 Ocak 2020 11:50
    0 0
    Bence yüzde yüz haklı
  • Şahin yapıcı

    26 Ocak 2020 19:21
    1 0
    80 milyonluk Türkiye'ye kalıcı bir devlet ikametğahını çok gören bu zihniyet Atatürk'ün ölümüne yakın sadece 3 kez bindiği dünyanın en büyük yayını alan zihniyet o günkü Türkiye'nin kaç bin insanını aç brakma pahasına o yatı aldı acaba o yata verilen para ile bu gün saray dedikleri devlet evinden kaç tane yapılabilirdi acaba daha söylenecek çok şey var ama şimdilik bu kadar yeter.
  • Ali Yüce Tokat

    25 Ocak 2020 18:58
    2 2
    Boşver devleti Unu kuru tuzu kuru (Özdil) Ya sen Allah için hangi garibana 1 Tuğla parası yardım ettinde onun ironisini yapıyorsun utanmaz herif
  • Emir

    25 Ocak 2020 15:10
    3 2
    ŞEYTAN NİÇİN YARATILDI BUNUN GİBİLERİ BOŞ KALMASIN ŞEYTANA HİZMET ETSİNLER DİYE
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;