GÜNCEL

Yeni Zelan'daki Hristiyan terörizminin ardından vatandaşlar kampanya başlattı: Ayasofya açılsın, gıyabi cenaze namazı kılınsın!

Tarih
15 Mart 2019
İzlenme
Kişi

Bugün Yeni Zelanda’nın ChristChurch kentinde, Hristiyan bir terörist tarafından Cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen terör saldırısında 49 kişi şehit oldu, 48 kişiyse yaralandı. Hristiyan teröristin yayınladığı manifestoda Türkiye karşıtı söylemler dikkat çekerken "Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında. Ama Boğaz'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinopolis'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak." açıklamasıyla Haçlı zihniyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

"Ayasofya açılsın, gıyabi cenaze namazı kılınsın" kampanyası

AYASOFYA FATİH ile ilgili görsel sonucuSosyal medyada Hristiyan terörizmine büyük tepki gösterilirken, vatandaşlar "Ayasofya açılsın, gıyabi cenaze namazı kılınsın" kampanyası başlattı.

Konuyla ilgili ilgi çekici bir karikatür yayınlayan Misvak, "Ayasofya camii biran önce açılıp! Şehit edilen dindaşlarımızın cenaze namazı burada kıldırılmalıdır!" ifadeleriyle kampanyaya destek verdi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Namyelüs

    16 Mart 2019 17:08
    0 0
    Ayasofya Cami ibadete açılmalıdır.
  • hursit dilaver

    16 Mart 2019 17:04
    0 0
    işte aşağıdaki yazılanlardan sonradır ki, TÜRKÜN TARİHİ LOZANDAN BAŞLAR diyenler. TARİHTEN ÖNCE VARDIK, TARİHTEN SONRA DA VAR OLACAĞIZ DİYENLER (TARİHTE YOKUZ DEMEK YANİ İSLAMLA TANIŞILAN VE TAKRİBİ 1000 YIL.yani islam olan turkler reddediliyor.)PADİŞAHLARI,VE ALLAHI SULTANLA BERABER TAHTİNDAN İNDİRDİK diyen CHP mebusu refik ahmet sevengil.TANRIYI İNSANLAR YARATTI.İSLAM GERİCİDİR. OSMANLI HAİNDİR.ÜLKEYİ SOYDULAR.(tarih budur beyler)
  • hursit dilaver 1

    16 Mart 2019 16:58
    0 0
    hadi bilinen br sırrı açıklıyayım. rahmetli büyük babam derdi ki, LOZANIN 1000 MADDESİ de OLSA, 4 MADDESİ ÇOK GİZLİDİR, ASLA DA AÇIKLANMAZ.. bunu bir manevi alemde, siz rabıta deyin, biz öngörü, trans falan diyelim. 0 4 gizli madde şu. laklik gelecek. islamla ve islamla tanıştığınızdan beriki tarihinizle bütün bağınızı kesinlikle koparacaksınız. halifelik kalkacak,batılı harf ve kanunları alacaksınz. VE DE AYASOFYAYI KİLİSE YAPACAKSINIZ.
  • hursit dilaver

    16 Mart 2019 16:53
    0 0
    ayasofyayı açmak isteyenler dikkat edin. LGBT yürüyüşünde ezana hırlayanların karşısında taksimde camiye küfredip saldırmak isteyenlere karşı nasıl polisimiz çakı gibi durduysa, ŞİMDİ DE AYASOFYAYI AÇMAK İÇİN ÖNÜNE GELENLERE HANGİ SİYASİ PARTİMİZİN ŞÖVALYELERİ ÇAKI GİBİ DİZİLİP BUNA İMKAN VE FIRSAT VERMEYECEKLER. BİLİN BAKALIM.(/elbet gücünü devlet-i fehimaneden alan lozan vesayeti muhafızları,)
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;