GÜNCEL

Yeni Şafak Gazetesi, Faruk Aksoy ve Serdar Tuncer'i İşten Çıkardı

Tarih
14 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

Yeni Şafak Gazetesi 'nden son dakika haberi geldi. İki yazar, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamada , yazılaırnın sonlandırıldığını söyledi.

FARUK AKSOY 'DAN AÇIKLAMA

Faruk Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"8 Ekim 2015 tarihinde yazmaya başladığım Yeni Şafak gazetesindeki yazılarım bugün itibarıyla sonlandırılmış... Hayırlısı..."

SERDAR TUNCER

Faruk Aksoy 'un yanı sıra Yeni Şafak Serdar Tuncer 'in işine de son verdi. Tuncer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Az önce aldığım bir haberle Yeni Şafak gazetesinde yazılarıma son verildiğini öğrendim. Güzel bir yolculuktu, buraya kadarmış. Nasip..."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mustafa

    14 Eylül 2019 19:00
    1 0
    Allah bir kapıyı kapatırsa daha hayırlı bir kapı açar inşallah
  • Adem oğlu adem

    14 Eylül 2019 18:08
    1 0
    inanıyorum ki sizler mesleğinizi çok iyi icra etmekle birlikte, toplumsal uzlaşı ve eğitici tavrınızla yeni işlerinizde de başarılı olursunuz. sayın serdar tuncer beyefendi sizin tv. deki güzel öğretici, eğitici konuşmalarınız ve dik duruşunuz ahlaken ve beyefendi tavrınız örnek birer gazeteci unvanınızı bu toplum kolay kolay unutmayacaktır. Yeni başarılı, toplumu iyiye yönlendireceğiniz nice program ve yazılarınızın devamı dileğiyle, hayırlı olsun.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;