SİYASET

Yavaş'tan Temelli'ye yanıt

Tarih
16 Mart 2019
İzlenme
Kişi

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin kendisi için kullandığı "Seçilirse HDP oylarıyla seçilir" ifadesine yanıt verdi.

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'ye kişisel Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

mansur yavaş sezai temelli ile ilgili görsel sonucuTemelli'nin "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir" ifadesinin yer aldığı tweeti alıntılayan Yavaş, şunları söyledi:

"Herkes bilsin ki, kökeni ve siyasi görüşü ne olursa olsun, Ankara'da hür iradesi kendi elinde olan her vatandaşımızın oyuna talibiz. Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar bizden uzak olsun."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Tahir Danacı

    16 Mart 2019 22:53
    2 0
    Çok yuvarlak ve yavaş bir cevap olmuş Tamda Mansur Yavaş tarzı. PKK diuyemiyor.Sezai Temelli Hangi partiden PKK njın HDP sinden PKK uzantları uzak dursun diyemiyor. Gerçi Kadıoğlu onu bile demeye cesaret edemedi ya neyse
  • Namyelüs

    16 Mart 2019 16:57
    1 0
    Yavaş,yavaş bu millet seni tanımaya başladı.Yavaş,yavaş sende sana oy verecekleri tanımaya başlarsın artık,yavaş yavaş.
  • haldun

    16 Mart 2019 16:17
    1 0
    yuvarlak cümleler kullanmıyacaksın eğer dürüstsen cıkacaksın ben sizin söylemleriniz ile bana verilecek oyları istemiyorum diyebiliyormusun mansur yavaş tabiki diyemezsin çünkü hdp ile ittifak yaptınız ALLAH zafer nasip etmesin sizlere....
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;