DÜNYA

Venezuela hala karanlıkta

Tarih
11 Mart 2019
İzlenme
Kişi

Tarihin en ciddi siyasi krizini yaşayan Venezuela'da, bir haftadır elektrik kesintileri ülkeyi zor durumda bıraktı. Ülkede yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle okullar tatil edildi, devlet daireleri ve özel iş yerlerinde çalışma yapılamadı. Yaşanan bu krizin ardından ise; ülke genelinde yağmalama olayları en üst seviyede çıktı.

Venezuela hala karanlıkta

 

GÖZALTINA ALINIYOR

Elektriğin kesilmesini fırsat bilen hırsızlar, marketlere girerek buldukları her şeyi çaldı. Devriye gezen polis ise hırsızlık yapanları gözaltına aldı.

 

Venezuela hala karanlıkta

ALARM İLAN EDİLEBİLİR

Venezuela muhalefet lideri Juan Guaido ise uluslararası yardımın dağıtımını kolaylaştırmak amacıyla bugün milletvekillerinden, devam eden elektrik kesintisi ile ilgili ülkede alarm durumu ilan etmelerini isteyecek.

 

Venezuela hala karanlıkta

15 HASTA HAYATINI KAYBETTİ

Venezuela’da geçen hafta başlayan elektrik kesintileri yüzünden, hastanelerin acil servis sağlama mücadelesi sırasında ileri düzeyde böbrek yetmezliği bulunan 15 hastanın hayatını kaybettiği bildirildi.

 

Venezuela hala karanlıkta

ACİL DURUM TOPLANTISI YAPILACAK

Guadio, dün gazetecilere verdiği demeçte, muhalefet tarafından kontrol edilen Ulusal Meclis’in alarm durumu ilan etmek için bir acil durum toplantısı yapacağını söylemişti.

Venezuela hala karanlıkta

 

SEYAHATİ ZORLAŞTIRIYOR

Bugün işletmeler ve okullar kapalı kalacak. Devam etmekte olan toplu taşıma eksikliği ise Carakas’ta bile seyahati zorlaştırıyor.

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • mehmet

    11 Mart 2019 16:32
    0 0
    Allah bu amerikanın trumpın belasını versin
  • hursit dilaver

    11 Mart 2019 15:36
    1 0
    ONUN İÇİN 31 MART AKŞAMINA DİKKAT. EGER BU MİLLET GEVŞEK DAVRANIRSA AMERİKA HEMEN BİR GUAYDO İTİ BULACAKTIR. BİZDEKİ YAĞMA FALAN DA BUNLARINKINE BENZEMEZ. YAGMAYA VAKİT KALMAZ, SINIRDAN PKK-PYD- ABD DESTEKLİ DEAŞ VE NUSAYRİ ASKERLER GİRERSE, İZMİR, MUGLA SEÇMENİ RAHAT UYUYAMAZ.İNGİLTERE 20.000 ASKERLE KIBRISTA BEKLİYOR,VATANDAŞLARINI KURTARMAK İÇİN. (belki bugünlerin ve tayyip beyin kıymetini bilmek için okkalı bir tokat yemek gerekir.) allah saklasın
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;