SİYASET

Türkiye'yi zor durumda bırakan CHP'li Ünal Çeviköz, böyle kıvırdı

Tarih
06 Ekim 2020
İzlenme
Kişi

Ermenistan'ın sivilleri hedef alan kalleş saldırıların ardından Azerbaycan ordusunun başlattığı operasyonlar başarılı şekilde devam ediyor.

Sivilleri katleden Ermenistan'a ses çıkarmayan CHP, Azerbaycan ve Türkiye'ye karşı algı operasyonu için düğmeye bastı.

Geçtiğimiz günlerden katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, "Türkiye Suriye'den cihatçıları Azerbeycan'a taşıyor" iddiasını ortaya atmıştı.

Çeviköz, kamuoyunda büyük tepki çeken skandal sözlerle ilgili yaptığı açıklamasında kıvırdı.

CHP'li Çeviköz ABD'nin tezleriyle PKK'ya kalkan oldu: Harekat yapılmasınHabertürk'te yayınlanan 'Teke tek' programında konuşan Çeviköz, şu ifadeleri kullandı:

"Herhangi bir iddiada bulundum. Sadece bazı söylentiler ve haberler olduğunu söyledim. Onu söylerken de sadece Türkiye için söylemedim. Cümlenin tamamı kullanılmadı malesef sadece 17 saniyesi kullanıldı. Sözlerim kırpıldı. Ben bir yandan Türkiye ile ilgili böyle söylentiler varken Rusya'nın da oraya paralı askerler gönderdiğini, bu iki tarafı da karşı karşıya getirme tehlikesi ihtimalini söylediö. Bu o zaman için çok dikkat edilmesi gereken bir konuydu. Ancak benim orada söylediğim cümlenin tamamı kullanılmadığı için ben de bundan sonra 17 saniyelik cümleler kurmaya dikkat edeceğim."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • sezgin erdogan

    10 Ekim 2020 00:21
    1 0
    koca adamin hurafe iddalari laf olsun diye soylecegini sanmiyorum. senin 17 saniyelik gafini tum yabanci medya organlari sabah aksam diline dolamis. ehh artik samimisen, hepsine teker teker baglanir meramini anlatirsin, gelmis birde burada yanlis anlasildim diye bize dert yaniyor. seni tinlayan yok, yine Turkiyenin başina corap oruyor bu yabancilar diye uzuluyoruz.
  • kulo

    08 Ekim 2020 15:44
    1 0
    kıvırmak için çok da ağır başlı, kelli ferli adam gibi duruyor ama... demek sadece kalıbı öyle, hamuru bozuk belli ki...
  • Namyelüs

    07 Ekim 2020 20:31
    1 0
    Sanki karşışında aptallar ordusu var.
  • ultra yandaş

    07 Ekim 2020 06:39
    1 0
    çevir kazı yanmasın...
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;