GÜNCEL

The Simpsons, Richard Branson'ın Uzaya Çıkacağını 7 Yıl Önce Göstermiş

Tarih
15 Temmuz 2021
İzlenme
Kişi

Dünyanın en uzun soluklu çizgi dizilerinden bir tanesi olan The Simpsons, zaman zaman geleceği tahmin ettikleri iddiasıyla gündeme bomba gibi düşüyor. Bu durum, her ne kadar çoğu kez yalanlanmış olsa da insanın yine de kafası karışıyor. Bu kez aynı çizgi dizi, 2014 yılında yayınlanan bir bölümü ile yeniden gündeme geldi. The Simpsons bu kez, Sir Richard Branson'ın uzay seyahatini tahmin etmekle anılıyor.

Virgin Galactic isimli uzay taşımacılığı şirketinin kurucusu olan Branson, geçtiğimiz günlerde tarihe geçen bir olaya imza attı. Uzay şirketinin tasarladığı bir uzay roketi ile uzaya çıkan ve bir süre burada kalan Branson, yerden 100 kilometre yükselerek, uzaya çıkan ilk milyarder olmuş oldu. İşte bu durum, komplo teorisyenlerinin akıllarına doğrudan The Simpson'ı getirdi.

Milyarder iş insanı, uzayda şöyle bir poz vermişti

Sir Richard Branson, Virgin Galactica'nın roketiyle gittiği yolculukta, yer çekimsiz ortamın keyfini çıkardı. O anlarda kaydedilen görüntülerden bir tanesi de yukarıdaki fotoğrafta yer alıyor. İşte bu fotoğraf, The Simpsons'ta çok benzer bir şekilde yer alıyordu. Çizgi dizinin o bölümündeki sahnede yine Sir Richard Branson, yer çekimsiz ortamda keyif yaparken gösterilmişti. Ayrıca The Simpsons'ta resmedilen uzay aracı ile Virgin Galactica'nın uzay aracı arasında da pek bir fark yoktu.

The Simpsons'ta yer alan o görüntü

The Simpsons'ta yer alan görüntünün 2014 yılına ait oluşu, özellikle de internet kullanıcılarının ilgisini çekti. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, The Simpsons'ların zaten her zaman bir şeyleri tahmin ettiğini ileri sürerek, çizgi diziyi kendi komplo teorileri ile ilişkilendirdi. Siz de böyle düşünüyorsanız, size üzücü bir haberimiz var. Sir Richard Branson, Virgin Galactica'yı 2004 yılında kurdu. Yani milyarder iş insanının uzaya çıkacağı ve uzaya çıkarken kullanacağı potansiyel uzay roketi, zaten biliniyordu.

 

(Webtekno)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;