SİYASET

Terör tutuklusu Selahattin Demirtaş muhalefete akıl verdi

Tarih
01 Şubat 2020
İzlenme
Kişi

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, açıklamalarda bulundu.

PKK'nın yayın organı Yeni Yaşam gazetesinin sorularını cevaplayan terör tutuklusu Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderlliğindeki AK Parti'yi yıkma konusunda muhalefete akıl verdi.

Demirtaş, "Siyasetin öncü güçleri biraz daha cesur ve kararlı muhalefet yürütebilseler AK Parti birkaç aya kalmaz yüzde 20’nin altına düşer” dedi.

demirtaş pkk ile ilgili görsel sonucuAçıklamasının devamında AK Parti’nin siyasi yaşamının sonuna yaklaştığını iddia eden Demirtaş, HDP’nin özellikle Türkiye’nin batısına kendini daha iyi ve açık anlatması halinde muhalefetle yan yana durmasının kolaylaşacağını söyledi. 

"HDP'ye sahip çıkılmalı"

Selahattin Demirtaş son olarak, “Herkes elindeki tüm gücüyle HDP’ye sahip çıkmalıdır" çağrısında bulundu. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • BARİŞ

    02 Şubat 2020 12:14
    1 0
    MUHALEFET LİDERLERİNE BAK ONDAN SONRA AKIL VER. ÇARKÇI KEMAL, ASENA MERAL KARAMOLLA HA BİDE SEN VARSIN ELİ KANLI SELO. CEZA EVİNDE NE İÇİYON SÖYLE BENDE İÇEÇEM. AMA BU İŞ ÇAYLA OLMAZ. SONUNU DA İYİ BAĞLAMIŞ HDP YE SAHİP ÇIKIN. SENİN ELİNDEKİ KANI ATOM ENERJİSİ BİLE TEMİZLEMEZ.HADİ ORDAN HADİ ORDAN
  • Erpinar

    02 Şubat 2020 00:23
    1 0
    Hailer, Zındıklar birbirlerini ağırlar.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;