GÜNCEL

Temel Karamollaoğlu: Ben aday olmayı pek düşünmüyorum

Tarih
25 Haziran 2022
İzlenme
Kişi

10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ile işbirliği içerisindeki CHP ve İyi Parti'nin peşine takılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıklamalarda bulundu.

Gündemi meşgul eden "6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" sorusuyla ilgili Karamollaoğlu kendi kararını resmen açıkladı.

“Altılı masanın gündeminde cumhurbaşkanı adayı ismi bugüne kadar hiç bulunmadı, hiç konuşmadık bu konuyu" diyen Temel Karamollaoğlu, "Konuşulan şu oldu; yeri geldiğinde adaylık konusu ittifakla karara bağlanmalı, mümkünse tek bir adayla seçime gidilmeli. Onun ötesinde hiçbir görüşme yok. Ben aday olmayı pek düşünmüyorum. Meral hanım, ‘Başbakanlığa talibim’ dedi. Bir isim üzerinde hiçbir müzakere yapılmadı. Bekleyip göreceğiz. Şimdiden bir spekülasyona sebep olacak ifadede bulunmak doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yolcu

    26 Haziran 2022 13:41
    0 0
    Erdoğan nefreti adamları nerelere sürükledi. Yazık.
  • mehmetm

    25 Haziran 2022 23:20
    0 0
    Oha, yuh gibi kaba kelimeleri kullanmayı hoş karşılamam . Ancak bunlarında kullanıldığı yerler olduğunu, bunlardan başka kelimelerle ifade edilmeyecek olaylar olduğunu geç de olsa anladım. Özür dilerim oha ve yuh tan.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;