GÜNCEL

SP liderinin öfkesi dinmiyor

Tarih
01 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

Yerel seçimlerden sonra Çamlıca Camii'ni hedefine alan Temel Karamollaoğlu, "Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir ya? Bir kere doldursunlar ellerini öperim." ifadesini kullanmasının ardından, ibadethane Beraat gecesinde tıklım tıklım doldu.

"BİZİM ÖMRÜMÜZ BU DAVAYA ADANMIŞ"

Kandilin yanı sıra sabah namazlarında da yer bulunmayan cami hakkında yeniden açıklama yapan Saadet Partisi lideri, "Çamlıca Camii'ni gündeme getirdik. Vay yer yerinden oynadı, camiye karşıymışız gibi. Allah'tan korkun be. Bizim ömrümüz bu davaya adanmış. Şimdi camiyi doldurabilmek için seferberlik ilan ettiler.

"MAKUL OLAN MAHALLE CAMİLERİ"

karamollaoğlu kılıçdaroğlu ile ilgili görsel sonucuHer yerde bir numaralı meseleleri 'Biz bu camiyi dolduracağız.'  Doldurun, memnun oluruz. İtirazımız yok ki. Bizim istediğimiz ne? Camiye giden insan, Allah rızasını kazanmak için gider. Birilerini memnun etmek için giderse, hapı yuttu, orada sevap alamaz. Onun için bizce makbul olan mahalle camileridir, mescidleridir.

"İNSAN SABAHLEYİN KALKTIĞI ZAMAN SÜRATLE CAMİYE GİTMEK İSTİYOR"

Osmanlı'da büyük camiler yapılmamış mı, yapılmış, ama mahalle mescidleri çok daha öne çıkmış. Neden? Çünkü insan sabahleyin kalktığı zaman süratle hemen camiye gitmek istiyor. Nasıl gidecek? Yürüyüş mesafesinde ki bir yere gidecek.

"İSRAF KONUSUNDA Kİ HASSASİYET..."

Öğle, ikindi, akşam, yatsı bunların hepsi için bu geçerli. Biz camilerle övünme noktasına gelmeyi, doğru bulmayız. Ne kadar ihtişamlı ya. Ama bunu sanki öyle bir mesele haline getirdiler ki Türkiye'de konuşulacak başka bir şey yokmuş gibi. Biz israf konusunda ki hassasiyeti belirtmek için biz bunu söyledik, sadece." ifadelerini kullandı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • husit dilaver

    04 Mayıs 2019 15:03
    0 0
    HADİ çamlıca camiine gelme. tamam ama YANINDA EL ELE TUTUŞUP RESİM VERDİĞİN KİŞİYİ DE AL VE BİR SABAH İSTEDİĞİN İBADETHANEYE GÖTÜR. CAMİ KİLİSE FARKETMEZ. AMA BERABER SİZİ ORALARDA GÖRELİM.HATIRLARI KALMASIN DİYE DE BUDİST TAPINAGI da olur.YOKSA YENİ CHP BELEDİYESİ YAPACAKTIR. MYANMARLILARA DA ZULÜM OLSUN DİYE.ne diyelim SABAHLARA YOGA İLE KALKAN CHPLİLERLE BERABER ,TEMEL MOLLA DA CHE TİPİ İLE YOGA YAPAR.
  • hursit dilaver

    04 Mayıs 2019 14:58
    0 0
    çamlıca camiine gelirse almayın.dışarda bir yere komşulardan bir CHPlinin evinden alacağınız kilimi seccade niyetine orada kılsın.77de yd.sbken bir ülkücü arkadaşıma bunlardan bahsederken AMANN DEMİŞTİ. BUNLAR KÜRTÇÜDÜR AMAN demişti. sonra kendisi bir karadeniz ilçesine ANAPtan başkan oldu. muthiş ihlasli, mumin ve allah dostu bir ülkücü di. 2 dönem galiba başkanlık etti. soyadını vermiyeyim adı mehmetti.selam sana ülkücü kardeşim.aABUNLAR HAKKINDA ÇOOK HAKLIYMIŞSIN. HEM DE O YILLARDAN ..
  • Ahmet Çakır

    01 Mayıs 2019 23:05
    0 0
    Bükemediğin bileği öpeceksin Temel karamollaoğlu önce çıktın Çamlıca Camii'ne laf ettin senin lafını ağzına tıkadılar şimdi tutmuş Cami yürüme mesafesinde olacak diye başka bir laf etmeye çalışıyorsun Yok öyle yemezler Sen git İslamaa Savaş açmış kişilerle beraber münasebetini sürdür.
  • Habib UYAR

    01 Mayıs 2019 14:44
    0 0
    Temel KARAMOLLAOĞLU nun zünnarı gizli imiş, malesef yanıldık.Yanılgımız saflığımızdan filan degil inancımız gereği Temel bey gibi birine biraz fazla inanmışız hepsi bu.
  • Kemal Kilinc

    01 Mayıs 2019 13:20
    0 0
    Temel amca, artık bı emekli olsan. Boş konuşu yorsun
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;