GÜNCEL

Son paylaşımları "FETÖ’cüler ne planlıyor" dedirtti

Tarih
05 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

FETÖ'nün yayın organlarından Zaman gazetesinin adıyla sosyal medyada 'döneceğiz' mesajı paylaşıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün yayın organlarından kapatılan Zaman gazetesinin adıyla 3 kasım tarihinde “döneceğiz” mesajı paylaşıldı. Bu tarih 3 Kasım 1986 tarihinde Fehmi Koru’nun yönetiminde yayına başlayan Zaman’ın kuruluş yıl dönümü.

Zaman gazetesi Twitter hesabından yapılan paylaşım çok sayıda firari FETÖ’cü tarafından paylaşıldı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    06 Kasım 2019 16:12
    0 0
    biz batıya yaranalım diye devşirmelerimizle,iliştirlmişlrimizle,hainlerimizle onlara selam durursak, gerdan kırarsak. AAH NE ZAMAN VUSLAT,NE ZAMAN BU AKP VE TAYYİP DEVRİLECEK, HİMMETLERİNİZİ BEKLERZ kafasından çıkmazsak,bu hemen olur.sizde kalmıyacaksınız. sanmayın ki size ikbal var. yook. bulgaryada önce devrim yapanları nalladılar. humeyni devrimnde de aynı.TUDEHÇİLER NALLANDI..unutmayın emi hoşmerimlerim benim.
  • hursit dilaver

    06 Kasım 2019 16:07
    0 0
    .BİZİM KEMALİSTLER RAHAT UYUMASIN. PAUL HENSENİN PROJESİ DEVAM EDİYOR. YATIK KALKIN,TAYYİP BEYİN YANINDA OLUN. YOKSA GİDİYORDUNUZ 15 TEMMUZDA,ÜLKE DE,DOGUDAN pkk VE deaş BİRLİKLERİ İLE FETÖce BOŞALTILAN SINIRLARDAN İÇERİ GİRİP KARADENİZDEN ÇIKACAKLARDI. unutmayın emi. cancağzlarım. hoşmerilerim benim..tehlike geçmedi..
  • hursit dilaver 3

    06 Kasım 2019 16:05
    0 0
    dikkat edin artık CHPde atatürk adı geçmez oldu. kadrolar değişti.,batıcı oldular.elbet PAUL HENZE adli keferenin hayalleri 165 temmuzla bittimi.. bilinmez.şimdi LINDSHEY LOGAN var. BİSİMİTİ OKUYUN LTF.yeni bir gezi ve şimdiki IRAK benzeri olaylar falan..BAE aportta bekliyor. bizim bir kaç üçağımız buraya planlanmalı
  • hursit dilaver

    06 Kasım 2019 16:01
    0 0
    ayrıca gene PAUL HENZE miydi o herzeyi yiyen..TÜRKİYENİN EN BÜYÜK İHRAÇ MALİ ORDUSUDUR diyen.yani ortadıoğuda ABD askeri yerine ölecek, cesur, teşkilatlı bir güç gerekli. işte irak, suriye afganistan ya da dikleşecek bir başka arap veya ortadoğu ülkesi..ya da uzak doğu ülkesi.ZATEN ERGENEKONLAR, 15 TEMMUZLAR BUNUN İÇİN DEĞİL MİYDİ.
  • hursit dilaver 2

    06 Kasım 2019 15:54
    0 0
    PAUL HENZE miydi. 97-978lerde TÜRKİYE ARTIK KEMALİZMİ BIRAKMALI BU YÜZYİLA UYMALI falan diyen. dikkat edin o tarihlerden sonra da ülkede bir değişim başladı.iktidar,CHP, ergenekon falan. VE DE FETÖ kanali ile atatürkçü ordu tasfiye edildi.aynı zamanda adliye,emniyet de epey tadilat olmuş tabi. SON DARBE 15 TEMMUZ İDİ. ALLAH SAKLADI.
  • hursit dilaver

    06 Kasım 2019 15:50
    0 0
    nasıldı o. 'sende bu ense oldukça daha çoook tokat yersin ey müslüman türk..'ülkedeki laçkalığa bakarsanız, haklılar.buyrun biri yakalanır, 70 tane sabıkası çıkar, bir başkası katil, irz düşmanı ama sokakta gidip karısını öüdürür.bu ülke bu halde iken İHKAK-I HAK HAK OLUR.0o 250 şehidin üstüne su içemeyiz. o su, kan olur kan.bilinsin. bitmedi,,asıl 2. yorum önemli.
  • VATANSEVER

    05 Kasım 2019 22:58
    4 0
    Aç tavuk rüyasında kendisini darı ambarında görürmüş,ulan hain köpekler daha döktüğünüz 250 şehidin kanı kurumadı.Bu millet kuru gürültülere 15 Temmuz 2016'da pabuç bırakmadı bundan sonra hiç bırakmaz.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;