Hayranları yıllardır fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nin yeniden ekrana dönmesini bekliyor. Ancak şimdiye kadar dizinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın efsane projeyi çekmek için yaptığı tüm görüşmeler sonuçsuz kaldı.
Son olarak ise Şaşmaz’ın yapımcı Polat Yağcı’yla Kurtlar Vadisi Kaos adını verecekleri diziyi çekme planı yaptığı ortaya çıktı.
Yağcı dizi için Show TV’yle masaya oturdu. Üstelik Polat Alemdar’ın özel jetiyle Pensilvanya’ya gittiğini ve uçaktan indiğini gösteren bir de teaser çekildi. Oyuncu görüşmeleri başladı. Fakat Şaşmaz’ın heyecanı yine yarım kaldı.
Ciner’in sahibi olduğu Show TV, Necati Şaşmaz’ın ortaya çıkan görüntüleri nedeniyle projeyi iptal etti.
Şaşmaz’ın oğlu Ali Nadir’le birlikte Kadiri Tarikatı tekkesinde zikir çekerken kaydedilen görüntüsü, Show TV’yi rahatsız etti.
Birsen Altuntaş’ın haberine göre kanal, söz konusu görüntüler ortaya çıkınca, yapılan haberlerden rahatsız olup diziyi iptal etti.
2003 senesinde başlayan Kurtlar Vadisi 97 bölüm sürmüştü.
2007 yılından itibaren dizi, "Kurtlar Vadisi Pusu" ismiyle ve yeni kadrosuyla yeniden gösterime girmişti.
(Yeniakit)
Hiç yorum yapılmamış
1971 kez izlendi
2107 kez izlendi
982 kez izlendi
1301 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.