GÜNCEL

Sedat Peker'den çağrı : Türkler, güvenlikleri için yasal yollardan silah sahibi olmalı

Tarih
19 Mart 2019
İzlenme
Kişi

Videosuna "Tüm dünya coğrafyasında yaşayan Müslüman Türkler, güvenlikleri için yasal yollardan silah sahibi olmalıdır" notunu düşen Peker, sözlerini şöyle sürdürdü.

"Bence ülkemizi yöneten sayın siyasiler ve sayın bürokratlar, 28 Şubat artıklarının etkisinde kalarak değil, anketlerde en az yüzde 70 oranında çıkan, gerçek Türk milletinin isteklerinden etkilenmelidirler. 28 Şubat artığı entellerin takdiri değil, halkımızın ne istediği önemlidir. Bir umuttur yaşamak."

"Tüm dünyada yaşayan Müslüman Türkler tedbir almak zorundadır. Çünkü kafirlerin zalimlerin öncelikli hedefi Müslüman Türk milletidir.Yeni Zelanda cami baskınında yaşananlar sizler için bir anlam ifade etmiyor mu? Bu katliamı gerçekleştiren caninin silahının üzerine yazdığı şeyler ya da bu katliamı yapmadan önce sosyal medyadan yayınlamış olduğu şeyler ülkemizin başında sayın Cumhurbaşkanının ve tarih boyunca yaşamış tüm Türk büyüklerinin ve Türk milletinin hakkında yazdıkları sizi gerçekten etkilemedi mi?” 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yavuz Sultan Selim

    19 Mart 2019 19:30
    3 0
    Sayın Sedat Peker Beyefendi Bizi alemi yeri ve göğü Yaradan Rabbim'in Selâm senin üzerine olsun. Allah senden razı olsun. Milletimizi ve devletimizi çok mühim bir konuda bu kadar açık yüreklilikle uyarmaniz çok kıymetlidir. Selâm Türk'ün Bayrağına
  • Abdullah

    19 Mart 2019 18:27
    4 0
    Reis doğru söylüyor...Allah yardımcın olsun....seni seviyoruz...
  • hursit dilaver

    19 Mart 2019 15:29
    3 0
    15 temmuzu yaşadıktan sonra bunun geleceğini biliriz. onun için de her müslim hazır olmalıdır. bakın ayasofya lafları, kostantinopolis lafları ortalığı sardı. bunlar böyle konuşup biz de çanak tuttukça ,bahsettikçe meşruiyet kazanacaktır. ÇOK ÇOK SAĞOLSUN EDİRNENİN CHPLİ BELEDİYE BAŞKANI DA DAHA ÖNCEDEN EDİRNENİN GAVURCA İSMİ İLE ŞİRİNLİK YAPMIŞTI. DEMEK HAZIRLIKLAR VAR..İZMİR ZATEN SMİRNA TABELALARIYLA DOLU.bunları okuyacaksanız, tren geçmesin yakınızdan
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;